Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Si-a lasat toti invitatii cu gura cascata. Cum a aparut aceasta mireasa in fata mirelui dupa ce a fost furata

Publicat:

Distribuie Tweet Facebook E-mail Mirii au acordat, intotdeauna, o atentie deosebita fotografiilor de nunta care vor fi incluse in albumul de familie.

Casatoria este unul dintre cele mai importante evenimente din viata unui om si merita tratat ca atare.

Cu toate acestea, exista situatii in care tinerii care doresc sa se casatoreasca o dau in bara in cel mai penibil mod cu putinta.

De parca nu ar fi de ajuns, ipostazele rusinoase sunt imortalizate cu ajutorul aparatului de fotografiat si raman, pentru totdeauna, ca o dovada a lipsei de inspiratie si, de ce nu, a inconstientei…

Citeste articolul mai departe pe ziuanews.ro…  

Sursa articol: ziuanews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Star Matinal. Ce rol a jucat credința in viața Vicai Blochina. Vedeta a facut marturisiri importante: „Am o perioada cand...”

09:20, 29.04.2024 - In exclusivitate pentru Star Matinal de la Antena Stars, Vica Blochina a vorbit despre credința. Vedeta a facut marturisiri importante despre acest aspect. Iata ce rol a jucat credința in viața ei!

Bianca Dragușanu a implinit 42 de ani. Ce petrecere a dat!

10:10, 08.03.2024 - Bianca Dragușanu a implinit 42 de ani. Ce petrecere a dat! Pe data de 6 martie, Bianca Dragușanu și-a sarbatorit ziua de naștere. Vedeta a implinit 42 de ani, ocazie cu care a avut parte de o super petrecere. Evenimentul a fost organizat de iubitul ei, Gabi Badalau. Petrecerea s-a desfașurat in localul…

Rețeta delicioasa de cheesecake pe care Carmen Bruma o prepara des. E foarte simplu de gatit

13:01, 03.03.2024 - Carmen Bruma are un stil de viața sanatos și echilibrat și reușește sa se mențina intr-o forma de invidiat. Vedeta recunoaște ca este mare iubitoare de dulciuri. Rețeta delicioasa de cheesecake pe care iubita lui Mircea Badea o prepara des. E foarte simplu de gatit.

Lovitura de teatru - Mircea Badea 'schimba macazul': Ce va face din acest weekend celebrul prezentator TV

20:30, 29.02.2024 - Mircea Badea, cunoscutul prezentator de la postul de televiziune Antena 3, pregatește o surpriza de proporții pentru telespectatorii sai. Vedeta postului propune o schimbare neașteptata, trecand intr-o noua ipostaza - cea de comentator special. Dupa ce Antena 1 și Antena 3 au anunțat ca au dobandit…

Mircea Badea, intr-o postura inedita. Vedeta TV va comenta Formula 1: „Nu am ratat nicio cursa”

10:56, 29.02.2024 - Mircea Badea va fi vazut intr-o noua postura. Vedeta TV va comenta Formula 1, dupa ce Antena 1 și Antena 3 au reușit sa obțina drepturile de difuzare si vor transmite calificarile si cursele.

Anamaria Prodan iși urmarește copiii: „Ma duceam cu taxi dupa ei”. Cu ce se ocupa fetele impresarei

11:45, 11.02.2024 - Anamaria Prodan are trei copii, doua fete și un baiat, și intotdeauna și-a dorit ca aceștia sa stea departe de anturajele nepotrivite. Vedeta are grija ca Rebecca, Sarah și Bebeto sa nu fie influențați de cei din jurul lor.Din casnicia cu Tibi Dumitrescu, Anamaria Prodan are doua fete, pe Sarah și Rebecca,…


Ce parere ai despre aceasta stire?