Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce legătură are laptele matern cu Brexitul. Autoritățile și-au exprimat îngrijorarea

Publicat:

Brexitul a adus cu sine o mulțime de ingrijorari, insa nimeni nu s-ar fi gandit ca pana și laptele matern ar fi putut fi ”victima” in problema complexa a ieșirii din UE.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

UE propune Marii Britanii un acord de libera circulație pentru tineri

22:00, 18.04.2024 - UE dorește sa ajunga la un acord cu Marea Britanie privind libera circulație. Propunerea este ca tinerii din UE și din Regatul Unit sa poata circula și lucra fara restricții. Autoritațile britanice vor analiza propunerea UE.

Tensiuni uriașe, in Orientul Mijlociu. Israel decide sa atace Iran in forța: noul plan 

07:15, 16.04.2024 - Sunt tensiuni uriașe dupa atacul cumplit lansat de Iran, iar oficialii israelienii au luat, dupa ore de consultari, decizia de a lovi in forța, ca raspuns la bombardamentele lansate.Situația este tot mai tensionata, iar Iranul avertizeaza ca o posibila riposta ar aduce noi atacuri dure in puncte cheie…

Autoritațile confirma decesul moldoveanului din SUA, electrocutat de polițiștii americani: Ambasada ține legatura cu familia

17:16, 15.04.2024 - Ambasada Republicii Moldova la Washington DC a confirmat decesul lui Ștefan Sprinceanu, tanar originar din Republica Moldova, fiul avocatei Natalia Sprinceanu. Tanarul a suferit un atac de cord, dupa ce a fost electrocutat de polițiști in urma unor altercații intr-o benzinarie din Carolina de Sud.

Autoritațile confirma decesul tanarului din SUA, electrocutat de polițiștii americani: Ambasada ține legatura cu familia

16:55, 15.04.2024 - Ambasada Republicii Moldova la Washington DC a confirmat decesul lui Ștefan Sprinceanu, tanar originar din Republica Moldova, fiul avocatei Natalia Sprinceanu. Tanarul a suferit un atac de cord, dupa ce a fost electrocutat de polițiști in urma unor altercații intr-o benzinarie din Carolina de Sud.

Ministerul chinez de Finanțe și-a exprimat ingrijorarea cu privire la sancțiunile SUA impotriva companiilor chineze

04:05, 09.04.2024 - Ministrul adjunct al Finanțelor din Republica Populara Chineza Liao Min a spus ca astfel de acțiuni „aduc atingere drepturilor și intereselor legitime ale companiilor și cetațenilor chinezi și nu contribuie la bunastarea companiilor și cetațenilor americani”.

(video) Bascana Gagauziei, Evghenia Gutul la Moscova: „Autoritațile de la Chișinau incearca sa rupa legatura cu Rusia, dar nu le va reuși”

16:51, 01.03.2024 - Bașcana Gagauziei, Evghenia Guțul, se afla intr-o vizita de lucru la Moscova unde a avut o intalnire cu președintele Consiliului Federației Ruse, Valentina Ivanovna Matvienko. Aceasta a cerut sprijinul Rusiei pentru Gagauzia, declarand ca drepturile regiunii sunt „asuprite de Chișinau”.


Ce parere ai despre aceasta stire?