Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce amenzi a dat DSP Botoşani la spitalul unde gândacii se plimbau în Secţia de Pediatrie. „Procese verbale erau incomplete”

Publicat:
Ce amenzi a dat DSP Botoşani la spitalul unde gândacii se plimbau în Secţia de Pediatrie. „Procese verbale erau incomplete”

Directia de (DSP) Botosani a facut un control la dupa ce a fost semnalata prezenta gandacilor in Sectia de Pediatrie, stabilind ca evidentele privind efectuarea operatiunilor de dezinsectie erau incomplete. Doi medici de la Serviciul de Prevenire a Infectiilor Asociate Asistentei Medicale au fost amendati cu cate 5.000 de lei fiecare.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol si foto: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Neamt: DSP a confirmat inca 17 cazuri de rujeola; doua focare la o scoala si la Pediatria Spitalului Municipal Roman

15:31, 23.02.2024 - Directia de Sanatate Publica (DSP) Neamt a confirmat, vineri, inca 17 cazuri de rujeola, din care 16 sunt la copii. Cazurile au fost inregistrate in zonele Roman si Targu-Neamt. ‘Au fost depistate si investigate doua focare de rujeola in cadrul unei unitati de invatamant din Roman si in Sectia de Pediatrie…

DSP a confirmat inca 17 cazuri de rujeola - Doua focare la o scoala si la Pediatria Spitalului Municipal Roman

15:30, 23.02.2024 - Directia de Sanatate Publica (DSP) Neamt a confirmat, vineri, inca 17 cazuri de rujeola, din care 16 sunt la copii. Cazurile au fost inregistrate in zonele Roman si Targu-Neamt."Au fost depistate si investigate doua focare de rujeola in cadrul unei unitati de invatamant din Roman si in Sectia…

Amenzi la „Pediatrie” in urma gandacilor prezenți pe secție

21:00, 12.02.2024 - Inspectorii Direcției de Sanatate Publica (DSP) Botoșani au efectuat verificari și controale amanunțite pentru a intocmi un raport care sa ateste daca condițiile de igiena și dezinsecția sunt adecvate.

Gripa da tarcoale in școli: APEL catre parinți sa NU iși duca copiii bolnavi la cursuri

16:30, 07.02.2024 - Romania a intrat in stare de alerta epidemiologica saptamana trecuta din cauza gripei. Motiv pentru care și la nivelul județului Botoșani au fost transmise o serie de recomandari de catre Direcția de Sanatate Publica (DSP).

Spitalul groazei la Botoșani. Gandaci peste tot (Video)

19:30, 04.02.2024 - Daca in Capitala ploșnițele au ajuns peste tot, la Botoșani gandacii au invadat spitalele. Aceștia au ajuns inclusiv la Secția de Pediatrie de la Spitalul Județean Botoșani. Dupa ce o mama a postat pe rețelele sociale imagini cu gandacii, care se plimbau in voie prin saloanele copiilor, secția a fost…


Ce parere ai despre aceasta stire?