Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce-a DESCOPERIT CORPUL de CONTROL al PREFECTULUI Gorj. “PRIMARUL a încasat ILEGAL un avans”

Publicat:

a anunțat, marti, ca urmeaza ca, in aceste zile, sa fie facute publice concluziile in urma verificarilor facute la primaria condusa de Prefecul de Gorj a precizat ca au fost identificate de catre corpul de control o mulțime de lucruri ilegale la Albeni. a anuntat ca o parte vor … -a DESCOPERIT CORPUL de CONTROL al PREFECTULUI Gorj. “PRIMARUL a incasat ILEGAL un avans” apare prima data in GorjDomino - cotidian local! .

Citeste articolul mai departe pe gorj-domino.ro…  

Sursa articol: gorj-domino.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce a gasit Corpul de Control la Spitalul Pantelimon: „Acuzațiile sunt false. Pacienții au fost tratați corect”

19:00, 17.04.2024 - Corpul de Control al Ministerului Sanatații a publicat raportul cu privire la scandalul de la Spitalul Sfantul Pantelimon din Capitala. Potrivit acestuia, concluzia este ca acuzațiile potrivit carora 17 pacienți de la ATI ar fi murit in condiții suspecte nu sunt adevarate, aceștia fiind tratați corect.…

Minsterul Economiei va trimite Corpul de Control la Cupru Min

15:20, 12.04.2024 - Ministrul Economiei, Radu Oprea, a anuntat ca va demara un control la SC Cupru Min SA, companie care exploateaza zacamantul de la Rosia Poieni, unde se afla 60% din rezervele de cupru ale Romaniei.

ANCHETA LA SPITALUL SFANTUL PANTELIMON Corpul de control trimis dupa decesele suspecte ale a 19 pacienți

10:15, 12.04.2024 - Colegiul Medicilor a anunțat și el ca a demarat o ancheta in coordonare cu Departamentul de Jurisdicție Profesionala. The post ANCHETA LA SPITALUL SFANTUL PANTELIMON Corpul de control trimis dupa decesele suspecte ale a 19 pacienți first appeared on Informatia Zilei .

Are parte sau nu Vlad Pascu de ”tratament special” in arest. Ce a descoperit Corpul de Control in timpul anchetei la Penitenciarul Poarta Alba

21:40, 26.03.2024 - Corpul de Control a finalizat ancheta la Penitenciarul Poarta Alba. A fost anchetat modul in care Vlad Pascu este tratat de catre oamenii legii de acolo, dupa ce s-a spus cp ar avea parte de beneficii. Iata și primele concluzii ale anchetei, dupa mai multe zile de cercetari.

Trupul lui Navalnii va fi ținut de autoritațile ruse pentru inca 14 zile. Mamei sale i s-a spus ca vor fi facute „analize toxicologice”

18:31, 19.02.2024 - Corpul lui Aleksei Navalnii va fi ținut in continuare de autoritațile ruse pentru inca doua saptamani, a declarat luni purtatorul de cuvant al celui care a fost principalul opozant al regimului Putin. „Anchetatorii le-au spus avocaților și mamei lui Aleksei ca nu le vor da cadavrul”, susține Kira Yarmysh,…


Ce parere ai despre aceasta stire?