Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cât timp este bine să stai în picioare pe zi – beneficii și efecte negative

Publicat:
Cât timp este bine să stai în picioare pe zi – beneficii și efecte negative

Cu toții simțim un anumit disconfort atunci cand suntem nevoiți sa stam mult timp in picioare, insa aceste neplaceri se pot transforma in timp in probleme serioase de sanatate. Statul in picioare este parte integranta din viața noastra de zi cu zi, fie ca este vorba despre timpul petrecut la locul de munca ori in bucatarie atunci cand gatim sau pur și simplu de momentele in care socializam. De aceea, pentru a ne putea menține sanatatea și bunastarea generala intacte, este esențial sa gasim un echilibru intre statul in picioare și perioadele de odihna, deoarece, in caz contrar, sanatatea ne poate…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol si foto: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

STUDIU: Ar putea fi produs beton cu 30% mai rezistent prin procesarea și adaugarea zațului de cafea ars in amestec

16:10, 15.05.2024 - In fiecare an, lumea produce o cantitate uluitoare de 10 milioane de tone de deșeuri de cafea la nivel global. Majoritatea ajung in gropile de gunoi, transmite publicația ScienceAlert. „Eliminarea deșeurilor organice reprezinta o provocare pentru mediu, deoarece emite cantitați mari de gaze cu efect…

Rezistența fizica a oamenilor ramane un mister evolutiv

17:06, 14.05.2024 - Oamenii au evoluat ca niște atleți excepționali. Nu e cazul acum, in condițiile traiului in marile orașe și al unei vieți din ce in ce mai sedentare dar, daca ai cere unui unui om cu o condiție fizica buna sa alerge alaturi de un cal intr-o cursa de maraton, veți avea surpriza sa descoperiți ca omul…

Studiu: Consumul excesiv de alimente ultraprocesate este legat de moartea timpurie și probleme cerebrale

10:55, 10.05.2024 - Un studiu amplu sugereaza ca ar putea exista un motiv serios pentru a va limita consumul de alimente ultraprocesate – moartea timpurie, transmite Washington Post. Studiul, efectuat pe 115.000 de persoane, a constatat ca cei care au consumat cantitați mari de alimente ultraprocesate, in special carne…

Horoscop 10 aprilie 2024 – Incepeti ziua plin de energie

05:30, 10.04.2024 - BERBEC Știi ce vrei și daca vrei acum, spune-i partenerului tau. Poate exista un dezechilibru intre cheltuieli și venituri dar este o zi potrivita pentru a va intensifica contactele profesionale. Sanatatea ta este pe primul loc.   TAUR Veți obține ceea ce doriți daca va folosiți seducția. Problemele…

Ambasadorul Reuven Azar: Cercetarea medicala nu se concentreaza pe problemele specifice femeilor, ceea ce pune in pericol sanatatea

13:35, 28.03.2024 - Ambasadorul statului Israel in Romania, Reuven Azar, a pledat pentru dezvoltarea medicinei de gen, punctand ca medicamentele sunt mai eficiente in cazul barbatilor pentru ca sunt dezvoltate in proportie de 70% in urma cercetarilor pe animale mascul. "Exista elemente insuficiente in cercetarea clinica.…

Stresul zilnic: Cum sa il gestionezi eficient

15:15, 20.03.2024 - In ziua de astazi, suntem aproape cu toții copleșiți de activitatea solicitanta și prelungita de la serviciu, de sarcinile de acasa, dar și de alte probleme și angajamente. Insa, atunci cand nivelul de stres este ridicat, sanatatea fizica și psihica este in pericol. A gestiona stresul este absolut necesar…

Musculițele de fructe, folosite de cercetatori la oprirea tumorilor cerebrale

21:00, 12.03.2024 - Oameni de stiinta considera ca musculitele de fructe ar putea opri dezvoltarea tumorilor cerebrale, relateaza dpa. Experti de la Centrul de Excelenta de Cercetare a Tumorilor Cerebrale de la Universitatea din Plymouth, sud-vestul Angliei, au reusit identificarea si examinarea celulelor aflate in primele…

Bateriile cu apa ar putea rezolva problema globala a energiei

19:40, 11.03.2024 - Bateriile cu apa, mai ieftine și reciclabile, ar putea rezolva problema energiei Oamenii de știința au dezvoltat o „baterie cu apa”, propunand o alternativa mai sigura și ecologica. Aceasta este realizata prin inlocuirea electroliților chimici periculoși utilizați in bateriile comerciale cu apa, scrie…


Ce parere ai despre aceasta stire?