Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Casa pictorului Nicolae Grigorescu se întoarce acasă

Publicat:

Mari valori ale artei plastice romanești se intorc acasa dupa o zabovire de cateva decenii pe meleaguri straine. Artmark, prin programul de repatriere inițiat in anul 2014 și continuat pana in prezent, aduce inapoi capodopere plecate in bajenie.

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ramses al II-lea se intoarce acasa: Egiptului i s-a returnat un important artefact furat in urma cu peste 30 de ani

05:45, 22.04.2024 - Egiptului i s-a returnat o statuie veche de 3.400 de ani reprezentand capul regelui Ramses al II-lea, dupa ce a fost furata și scoasa ilegal din țara in urma cu mai bine de trei decenii, a anunțat duminica ministerul egiptean al antichitaților, scrie Rador Radio Romania.

„Intoarce-te acasa la tine”. Spaniolii protesteaza impotriva supraturismului. Masurile luate de localnici ca sa descurajeze turistii sa le mai „calce pragul”

07:05, 19.04.2024 - Protestele spaniolilor impotriva supraturismului au devenit din ce in ce mai dese si numeroase. Localnicii destinatiilor celebre precum insulele Canare, Barcelona sau Malaga apeleaza la tot felul de masuri ca sa descurajeze turistii sa mai viziteze aceste locuri, scrie observatornews.ro .

Hamas a refuzat un nou armistițiu in Fașia Gaza. Israel: „Vom intoarce fiecare piatra pentru a aduce ostaticii acasa”

09:55, 14.04.2024 - Mossad, serviciul de informatii externe al Israelului, a afirmat duminica aceasta ca miscarea palestiniana islamista Hamas a respins cel mai recent proiect de armistitiu pus pe masa o saptamana inainte la Cairo de catre mediatori, informeaza AFP, citata de Agerpres.

Lia - Soția soțului meu, rezumat episoadele 15 și 16, sezonul 3, din 29 februarie 2024. Ema se intoarce acasa

23:55, 29.02.2024 - In episoadele 15 și 16 din Lia - Soția soțului meu, Ema se intoarce acasa, iar Lia și Petru au un plan pentru a afla ce pune la cale Gianni. Vezi cele mai noi episoade pe Antena 1 și in AntenaPLAY.

"Autoportret", un tablou al pictorului roman Adrian Ghenie, adjudecat la aproape 100.000 de euro

13:50, 21.02.2024 - Lucrarea Autoportret de Adrian Ghenie, unul dintre cei mai bine cotati pictori romani, a fost adjudecata la suma de 99.999 de euro la licitatia de arta postmoderna si contemporana organizata de casa Artmark, potrivit rezultatelor sesiunii.

Loredana Toma se intoarce acasa cu doua medalii de aur de la Campionatele Europene de haltere

20:30, 16.02.2024 - Sportiva Loredana Toma a castigat, vineri, doua medalii de aur la Campionatele Europene de haltere de la Sofia, la categoria 71 kg. Toma a obtinut aurul la total, cu 241 kg, si la spuls, cu 114 kg, potrivit news.ro.La aruncat, Loredana Toma a terminat pe locul 4, cu 127 Kg, dupa ce a ratat…

Prințul Harry se intoarce acasa sa-și vada tatal. Cat de grav bolnav este regele Charles

14:25, 06.02.2024 - Prințul Harry se intoarce acasa, in Londra, pentru a-l vedea pe tatal sau. Regele Charles trece prin momente grele de cand a fost diagnosticat cu cancer. Monarhul britanic se confrunta in prezent cu probleme de sanatate.

Fiii ratacitori din PSD se pot intoarce acasa! Ciuca le-a creat un singur partid

22:45, 27.01.2024 - Ilustrație: Marian Avramescu Partidul Național Liberal (PNL) a reușit sa identifice o strategie prin care sa-și readuca fiii ratacitori acasa, pe Strada Modrogan din Capitala. Timp de mulți ani, traseul aleșilor locali de la PNL la PSD și chiar invers a fost indelung criticat de instituțiile mass-media…


Ce parere ai despre aceasta stire?