Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Boris Johnson a câștigat turul al doilea al scutinului pentru șefia Partidului Conservator și a Guvernului britanic

Publicat:

Fostul ministru de externe britanic si actual deputat conservator , sustinatorul unui Brexit 'dur', si-a consolidat marti avansul in cursa pentru succesiunea prim-ministrului , castigand detasat turul al doilea de scrutin desfasurat in cadrul Partidului

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

Jaqueline Cristian a obținut o victorie spectaculoasa contra Barborei Krejcikova, in turul al doilea la Madrid (WTA)

19:45, 26.04.2024 - Jucatoarea romana de tenis Jaqueline Cristian s-a calificat in runda a treia a turneului WTA 1.000 de la Madrid, dotat cu premii totale de 7.679.965 de euro, vineri, dupa o victorie spectaculoasa in fata cehoaicei Barbora Krejcikova, cu 2-6, 6-0, 6-2.

Irina Begu, calificata in turul al doilea la Madrid (WTA); Jaqueline Cristian, pe tabloul principal

19:25, 23.04.2024 - Jucatoarea romana de tenis Irina Begu a debutat cu o victorie la turneul WTA 1.000 de la Madrid, dotat cu premii totale de 7.679.965 de euro, in timp ce Jaqueline Cristian a reusit sa acceada pe tabloul principal.

Sinner l-a invins pe Dimitrov si a castigat titlul la Miami - Este al doilea sau trofeu Masters 1000

00:05, 01.04.2024 - Jannik Sinner a castigat duminica turneul Miami Open, invingandu-l in finala pe Grigor Dimitrov, scor 6-3, 6-1, potrivit news.ro Pentru italian este al doilea titlu Masters 1000, dupa cel cucerit la Toronto in 2023.Este deja al treilea sau titlu in 2024, dupa ce a castigat Australian Open…

Surse: Andrei Spinu a caștigat lupta pe intern și va prelua șefia Guvernului. Ce spune ministrul Infrastructurii

18:35, 25.03.2024 - Tensiunile in partidul de guvernamant ar fi ajuns la final, iar Andrei Spinu ar fi ieșit invingator in lupta pentru influența. Surse din cadrul PAS spun ca ministrul Infrastructurii se bucura de sprijinul a doi ambasadori, iar urmatorul pas ar fi fotoliul de prim-ministru al Republicii Moldova.

Un ministru britanic pune la indoiala versiunea guvernului rus asupta atacului armat de la Moscova

13:40, 24.03.2024 - Ministrul britanic de finante Jeremy Hunt a pus duminica la indoiala versiunea presedintelui rus Vladimir Putin dupa atacul sangeros de vineri seara de la periferia Moscovei, spunand ca are "foarte putina incredere" in ceea ce a spus guvernul rus.

Germania și Franța o susțin pe bulgaroaica Kristalina Georgieva pentru un al doilea mandat la șefia FMI

10:10, 12.03.2024 - Germania va sprijini al doilea mandat pentru Kristalina Georgieva, directorul general al Fondului Monetar International (FMI), a declarat ministrul de Finante, Christian Lindner, dupa sprijinul similar anuntat recent de Franta, transmite Reuters, preluat de Agerpres.

Romania a caștigat arbitrajul de la Washington in proiectul Roșia Montana. Ce intrebari raman in urma procesului

01:05, 09.03.2024 - Romania a castigat vineri actiunea arbitrala in dosarul Rosia Montana, la Curea de Arbitraj Internationala a Centrului International pentru Reglementarea Diferendelor Relative la Investitii (ICSID), potrivit unui comunicat al Guvernului. Reclamantii din actiunea arbitrala in dosarul Rosia Montana, judecata…


Ce parere ai despre aceasta stire?