Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

BOMBĂ la "Mireasă pentru fiul meu"! Gina şi Alin formează un cuplu!

Publicat:

Au intrat in casa "Mireasa pentru fiul meu" inca de la inceput, insa s-au decis sa formeze un cuplu abia dupa ce au parasit emisiunea. Alin si Gina sunt impreuna de sambata seara, imediat dupa eliminare.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ramona Olaru și Cuza, vecini de bloc. Nu mai formeaza un cuplu, dar fac ce fac și tot aproape sunt unul de celalalt / VIDEO

21:20, 30.03.2024 - Nu mai formeaza un cuplu, dar pare ca nici nu pot sta prea departe unul de celalalt sau, cine știe, universul ii vrea tot apropiați. Cuza și Ramona Olaru și-au cumparat apartamente in același complex și vor fi vecini.

Bogdan de la Ploiești a confirmat desparțirea de Cristina Pucean: „Este adevarat!”. Cei doi nu mai formeaza un cuplu / FOTO

20:50, 26.03.2024 - Bogdan de la Ploiești a confirmat desparțirea de Cristina Pucean! Cei doi nu mai formeaza un cuplu, iar aceasta veste i-a șocat pe fanii lor. Iata ce a postat cantarețul de manele pe rețelele de socializare, dar și ce le-a comunicat internauților!

Mireasa sezon 9, 18 martie 2024. Maria și Ștefan s-au sarutat la petrecere. Cum au raspuns, intrebați daca formeaza un cuplu

15:40, 18.03.2024 - Petrecerea din casa Mireasa a fost un prilej bun pentru apropierea a doi tineri. In emisia live de Mireasa de pe 18 martie 2024 Maria și Ștefan, care s-au sarutat sambata seara, au declarat ca nu formeaza un cuplu.

Mireasa - Capriciile iubirii. Cristina și Alex au aniversat o luna de cand formeaza un cuplu. Ce temeri are concurenta in legatura cu iubitul ei / VIDEO

23:40, 07.03.2024 - Cristina și Alex s-au declarat in urma cu o luna un cuplu, dar se pare ca inca exista unele probleme intre cei doi. Concurenta se teme ca dintr-o relație frumoasa ar putea ca intr-o zi totul sa se spulbere.

De ce Carmen Bruma refuza sa se afișeze sau sa vorbeasca despre Mircea Badea. Formeaza un cuplu de peste 25 de ani

12:20, 22.02.2024 - Carmen Bruma și Mircea Badea formeaza un cuplu de mai bine de 25 de ani. Cu toate ca au o relație de foarte mult timp și sunt persoane publice, cei doi prefera sa stea departe de ochii lumii. Iata de ce au luat aceasta decizie!

Mireasa - Capriciile iubirii. Dediș și Delia s-au sarutat, insa nu au spus ca formeaza un cuplu: "Nu vrem sa..." / VIDEO

21:36, 19.02.2024 - Sambata, dupa ce au avut o lunga discuție, Delia și Dediș s-au sarutat. Ulterior, Delia i-a marturisit Mariei ca nu știe daca Dediș este pregatit pentru un urmator pas intre ei. Se indoia chiar de ceea ce concurentul ar fi simțit inainte sa o sarute.

Mireasa sezon 9, 19 februarie 2024. Liviu și Iuliana s-au sarutat in intuneric. In live au spus ca formeaza un cuplu

15:55, 19.02.2024 - Dupa petrecerea de sambata din casa Mireasa, cand fetele și baieții iși luau ramas bun, doi tineri s-au sarutat in intuneric. In emisia live, Liviu a recunoscut ca el și iuliana s-au sarutat.

Mireasa sezonul 8. Replica Luizei dupa ce s-a zvonit ca formeaza un cuplu cu Sergiu. Ce spune tanara

16:01, 18.02.2024 - In live-urile lui Madi, aceasta a primit mesaje prin care era anunțata ca Sergiu și Luiza ar forma un cuplu. Fosta concurenta de la Mireasa sezonul 8 a avut o replica, dupa ce nici Madi, nici Sergiu nu au infirmat zvonurile.

Cuvinte cheie:

bomba mireasa formeaza cuplu

Ce parere ai despre aceasta stire?