Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Boc: Guvernul, măsuri drastice. "ori reducere drastică a cheltuielilor, ori creștere a taxelor"

Publicat:

Primarul clujean susține ca Guvernul s-a angajat la unele cheltuieli fara acoperire și ca situația de dupa 2008 se va repeta, urmand sa fie luate masuri drastice, fie reducerea cheltuielilor, fie majorarea taxelor.

Citeste articolul mai departe pe dcnews.ro…  

Sursa articol: dcnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Prognoza UniCredit: Creștere a PIB de 2,7% și deficit de 6,3% in 2024. Cand este probabil sa creasca impozitele

18:20, 12.04.2024 - Economia Romaniei ar putea creste cu 2,7% in 2024 si cu 1,9% in 2025, iar Guvernul va aștepta sa treaca anul electoral pentru a inaspri politica fiscala, potrivit unui raport de analiza macroeconomica si strategie al UniCredit Bank, citat de Agerpres. ”Estimam ca economia Romaniei va creste cu 2,7%…

Emil Boc la ZIUA LIVE: „Sta in puterea noastra sa facem din Clujul nostru drag un loc din care sa nu vrem sa plecam"

13:25, 26.03.2024 - Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, subliniaza ca politica de coeziune este acel „lipici" care ține azi unita Uniunea Europeana. La Cluj au ajuns peste 420 milioane euro prin proiecte europene implementate. Alte peste 4 miliarde de euro vor veni prin proiecte aflate in implementare.

Se anunța un val de concedieri la stat! Cine sunt angajații care ar trebui sa se ingrijoreze

20:50, 16.03.2024 - Guvernul se pregatește sa implementeze noi strategii pentru a reduce cheltuielile la nivelul statului, continuand astfel trendul de economii inceput anul trecut, care a inclus interdicția spectacolelor finanțate din bani publici și blocarea angajarilor in sectorul public. O opțiune discutata acum este…

Petrolul Ploiesti il da in judecata pe Emil Boc. Primarul a acuzat echipa prahoveana de blat și a numit-o „rușinea fotbalului romanesc”

18:01, 10.03.2024 - Clubul Petrolul Ploiesti a anuntat ca il da in judecata pe primarul orasului Cluj-Napoca, Emil Boc, dupa ce acesta a acuzat echipa prahoveana de blat in ultima etapa a sezonului regulat al Superligii.

Ciuca spune ca Guvernul pregatește masuri de reducere a cheltuielilor bugetare. Acestea vor fi stabilite in coaliție

17:25, 29.02.2024 - Presedintele PNL si al Senatului, Nicolae Ciuca, a declarat, joi, la Roman, ca guvernul va lua masuri de reducere a cheltuielilor bugetare, insa forma acestora va fi stabilita in cadrul coalitiei.

Austeritatea bugetara. Coaliție pregatește noi masuri de reducere a cheltuielilor publice

17:00, 29.02.2024 - Președintele PNL, Nicolae Ciuca, a confirmat, joi, ca Guvernul va veni cu noi masuri de reducere a cheltuielilor bugetare, dand in acest sens exemplul eficienței celor luate anul trecut, care a permis o diminuare drastica a banilor cheltuiți de stat.

Guvernul britanic aplica masuri drastice in școli: elevii au la dispoziție patru opțiuni pentru a pune in aplicare interdicția / Ingrijorarile parinților

05:25, 27.02.2024 - Guvernul Regatului Unit a adoptat o masura de interdicție a folosirii telefoanelor mobile in instituțiile de invațamant, cu scopul de a reduce intreruperile și de a favoriza imbunatațirea conduitei studenților in timpul orelor. Conducatorii instituțiilor educaționale au primit instrucțiuni specifice…

Primarul municipiului Cahul din Republica Moldova, in vizita la Primaria Cluj-Napoca

13:05, 26.02.2024 - Primarul municipiului Cahul din Republica Moldova, Nicolae Dandiș, a vizitat Primaria Cluj-Napoca, unde a discutat cu Emil Boc despre dezvoltarea mai multor proiecte comune, in special in domeniile educație, cultura, tineret și sport.


Ce parere ai despre aceasta stire?