Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bărbaţii îşi ascultă soţiile 6 minute, dar rezistă 25 de minute la o discuţie despre femei sau fotbal

Publicat:

Cercetarea a fost efectuata pe 2.000 de barbati si femei si a descoperit ca, dupa doar sase minute, acestia isi pierd interesul in discutiile cu partenerele de viata, dar se pot concentra, in medie, 25 de minute atunci cand discuta cu prietenii lor despre fotbal si despre vietile lor sexuale. Acelasi studiu a mai aratat ca femeile asculta pentru mai mult timp si cu mai mult interes cand sunt implicate intr-o discutie cu prietenele decat atunci can (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Dan Barna dezvaluie o discuție privata de la Cotroceni: Klaus Iohannis mi-a explicat timp de 45 de minute

12:20, 01.05.2024 - Vicepresedintele USR, Dan Barna, a dezvaluit in emisiunea OFF/OnTheRecord, pe Aleph News, o discutie tete a tete cu Presedintele Klaus Iohannis din perioada in care USR se afla la guvernare alaturi de PNL, informeaza Mediafax.

CEO-ul Google News compara inteligența artificiala cu un meci de fotbal: „Suntem abia in primele 5 minute” ale jocului

22:45, 18.04.2024 - Shailesh Prakash, directorul general al Google News, a recunoscut joi ca modelele actuale de inteligența artificiala „nu sunt in niciun caz perfecte”, dar „fac progrese rapide”, la cateva saptamani dupa ce grupul american a suspendat un instrument pentru inexactitați istorice, potrivit AFP.

Bianca Westwood, unul dintre cei mai importanți jurnaliști britanici: „Nu ma deranja cand mi se spunea ca sunt urata, ci cand barbații spuneau «Nu știi nimic despre fotbal»”

11:05, 23.03.2024 - Bianca Westwood, 50 de ani, este unul dintre cei mai importanți jurnaliști de sport. Britanica a fost prima femeie reporter la emisiunea Soccer Saturday, a plecat de la Sky Sports dupa 22 de ani și s-a alaturat celor de la talkSport. ...

Dublu avantaj pentru femei. Barbații trebuie sa faca de 2 ori mai multa mișcare fizica pentru aceleași beneficii asupra sanatații - STUDIU

23:06, 09.03.2024 - Pentru scaderea riscului de mortalitate cu 18% barbații trebuie sa practice 300 de minute de activitate fizica moderat-intensa (MVPA) pe saptamana, insa femeile obțin rezultate similare dupa numai 140 de minute. Mai mult decat atat, in condițiile realizarii a 300 de minute saptamanale de MVPA, femeile…

Studiu: femeile au aceleași beneficii de sanatate ca barbații dupa perioade mai scurte de activitate fizica

09:21, 09.03.2024 - Pentru scaderea riscului de mortalitate cu 18%, barbații trebuie sa practice 300 de minute de activitate fizica moderat-intensa (AFMI) pe saptamana, insa femeile obțin rezultate similare dupa numai 140 de minute. Mai mult decat atat, in condițiile realizarii a 300 de minute saptamanale de AFMI, femeile…

Banc: "Barbații și cadourile pentru soțiile lor, de Ziua Indragostiților". Gluma care te va face sa razi toata ziua

08:55, 15.02.2024 - Este joi și chiar daca a trecut ziua de Valentine's Day, noi vrem sa te inveselim inca de la primele ore ale dimineții, așa ca am pregatit cele mai tari bancuri din toate timpurile legate de aceasta zi speciala in care se celebreaza iubirea. Iata care sunt cele mai bune glume ale acestui final de saptamana!

In ce luni ale anului sunt tentați oamenii sa fie infideli. Lidia Feciorul, despre inșelat: „Barbatii se cam satura de sotiile lor”

19:40, 10.02.2024 - Lidia Fecioru a dezvaluit in ce luni ale anului sunt tentați oamenii sa fi infideli. Ce a spus bioenergoterapeutul despre inșelat. La ce aspecte trebuie sa fie atenți oamenii cand vine vorba de relație.


Ce parere ai despre aceasta stire?