Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bărbat 'răstignit' de un gard cu cuie bătute în mâini: poliția este șocată de cruzimea unui atac din localitatea Bushmills, Irlanda de Nord

Publicat:
Bărbat 'răstignit' de un gard cu cuie bătute în mâini: poliția este șocată de cruzimea unui atac din localitatea Bushmills, Irlanda de Nord

Un barbat a fost transportat la spital in urma unei agresiuni grave intr-o parcare din localitatea Bushmills, Irlanda de Nord, in primele ore ale diminetii de duminica. Tanarul in varsta de 20 de ani a fost gasit tintuit de un gard, cu un cui in fiecare mana, relateaza BBC, citat de news.ro.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tanar gasit rastignit de un gard, in prima zi de Paște. „Atac sinistru” in Irlanda de Nord VIDEO

12:55, 06.05.2024 - Un tanar a fost transportat la spital cu rani grave, in urma unui atac ce a avut loc intr-o parcare din Bushmills, din districtul Antrim al Irlandei de Nord. El a fost gasit de localnici, la primele ore ale dimineții de duminica, rastignit de un gard.

„Atac sinistru”: Un tanar de 20 de ani, gasit crucificat pe un gard, cu cuie batute in maini, in Irlanda de Nord

10:50, 06.05.2024 - Un barbat a fost transportat la spital in urma unei agresiuni grave intr-o parcare din localitatea nord-irlandeza Bushmills, in primele ore ale diminetii de duminica. Tanarul in varsta de 20 de ani a fost gasit tintuit de un gard, cu un cui in fiecare mana, relateaza BBC, potrivit hotnews.ro .

Un barbat a fost gasit crucificat pe un gard, cu cuie batute in maini. Poliția a vorbit de un "un atac sinitru de tip paramilitar"

07:50, 06.05.2024 - Un barbat a fost transportat la spital in urma unei agresiuni grave intr-o parcare din localitatea nord-irlandeza Bushmills, in primele ore ale diminetii de duminica. Tanarul in varsta de 20 de ani a fost gasit tintuit de un gard, cu un cui in fiecare mana, relateaza BBC.

Un barbat, gasit strangulat in curtea casei, la Singera: Poliția a inițiat o ancheta

16:06, 20.03.2024 - Un barbat de 64 de ani din Singera a fost gasit strangulat in curtea casei in care locuia. Cazul a avut loc pe data de 19 martie. Potrivit informațiilor oferite de medicii legiști in urma examinarii cadavrului, semne de moarte violenta nu au fost depistate.

Noapte de coșmar pentru o familie din Targoviște, dupa ce casa le-a luat foc! Un barbat a suferit arsuri la maini

09:05, 14.03.2024 - Noapte de coșmar pentru o familie din municipiul Targoviște, dupa ce casa acesteia a fost cuprinsa de un incendiu violent, in jurul orei 03.00. Pentru lichidarea flacarilor, pompierii au intervenit cu mai multe autospeciale de stingere. Totodata, un barbat, cel mai probabil proprietarul locuinței, a…

Un barbat a anuntat Politia ca i-a disparut sotia. Ati vazut-o?

19:00, 09.03.2024 - Sambata, 9 martie, polițiștii din cadrul Sectiei 4 Pitești au fost sesizați de catre un barbat cu privire la faptul ca soția sa, MAZILU FILOFTEIA, de 53 de ani, ar fi plecat voluntar de la domiciliul sau, de pe raza municipiului Pitesti, in ziua de 6 martie, și nu a mai revenit.


Ce parere ai despre aceasta stire?