Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bărbat mort, prins sub o maşină

Publicat:

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) intervine la aceasta ora pentru scoaterea unei persoane care a fost prinsa sub o masina, in orasul Zarnesti. Se pare ca omul incerca sa iși repare mașina acasa, in Tohanița, moment in care autoturismul a cazut peste el. Din pacate, conform purtatorului de cuvant al ISU Brasov, plt. , barbatul, in varsta de aproximativ 35 de ani, a decedat. Revenim cu amanunte! The post Barbat mort, prins sub o masina appeared first on .

Citeste articolul mai departe pe newsbv.ro…  

Sursa articol: newsbv.ro


Stiri pe aceeasi tema

Sofer ranit dupa ce a intrat cu masina intr-o teava de gaz metan, pe DN 15B, la Vanatori-Neamt

11:15, 08.05.2024 - Un sofer in varsta de 27 ani a fost ranit dupa ce in noaptea de marti spre miercuri a intrat cu autoturismul intr-o teava de gaz metan, pe DN 15B, in comuna Vanatori-Neamt, a informat Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Neamt, potrivit Agerpres.

O tanara de 19 ani a murit intr-un accident rutier, dupa ce a ajuns cu masina pe contrasens si a lovit un tir

21:31, 01.05.2024 - O tanara de 19 ani a decedat intr-un grav accident rutier care a avut loc, marti seara, pe raza localitatii Ciochiuta, informeaza Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Mehedinti. Tanara a patruns cu autoturismul pe contrasens si a fost lovita in plin de un tir care circula regulamentar. Sonia…

Un copil si un adult, raniti dupa ce s-au rasturnat cu masina pe DN 15C

19:06, 25.04.2024 - Un minor si un adult au fost raniti dupa ce, joi seara, s-au rasturnat cu masina pe drumul national DN 15C, in localitatea Garcina, a informat Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Neamt.

O mașina a luat foc in parcarea firmei Verbița de pe Calea Aurel Vlaicu

10:05, 24.04.2024 - Inspectoratul pentru Situații de Urgența (ISU) informeaza ca in aceasta dimineața a luat foc un autoturism, in municipiul Arad, Calea Aurel Vlaicu. Din informațiile pe... The post O mașina a luat foc in parcarea firmei Verbița de pe Calea Aurel Vlaicu appeared first on Special Arad · ultimele știri…

O femeie a murit pe loc si alta a fost grav ranita, dupa ce mașina in care se aflau s-a izbit de un cap de pod

16:00, 17.03.2024 - O femeie a murit si o alta a fost ranita in urma unui accident rutier care a avut loc, duminica dupa-amiaza, pe drumul european E58, in localitatea Hutani, a anuntat Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Botosani.

Barbat decedat dupa ce s-a rasturnat cu masina pe DN 24A, la Lunca Banului

10:06, 10.03.2024 - Un barbat in varsta de 29 de ani a decedat, duminica, dupa ce s-a rasturnat cu masina pe DN 24A, in comuna Lunca Banului, potrivit Agerpres. Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Vaslui, victima a fost gasita decedata intr-o mlastina, la aproximativ 25 de metri…

Un barbat a murit dupa ce a fost surprins de un incendiu de vegetatie scapat de sub control

19:46, 02.03.2024 - Un barbat in varsta de aproximativ 80 de ani a fost gasit mort, sambata, in zona unui incendiu de vegetatie uscata produs intre localitatile Dumbravita si Perisor din judetul Bistrita-Nasaud, informeaza Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU).


Ce parere ai despre aceasta stire?