Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bancul zilei: O blondă ajunge în finala Miss World

Publicat:

.ro: O blonda ajunge la "" printre primele trei locuri. La intrebarea de departajare primeste urmatorul enunt:– Numiti 3 piese de .

La care blonda spune:

– 10, 15, 20 de cm. Prezentatorul concursului, derutat, ii spune ca acestea nu sunt nume de piese de teatru, ci marimi.

Blonda foarte destinsa il lamureste:

– 10 la mine inseamna "Mult zgomot pentru nimic", 15 inseamna "Cum va place", iar 20 inseamna "Visul unei nopti de vara"!!

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Popescu Piedone face anunțul zilei dupa sondajul Sociopol: Finala se da intre mine și Burduja

09:05, 12.05.2024 - Cristian Popescu Piedone a facut anunțul momentului dupa sondajul Sociopol care il da in scadere in preferințele bucureștenilor. Popescu Piedone spune ca nu crede in sondaje și ca este convins ca nici Gabriela Firea, nici Nicușor Dan nu vor prinde finala.

Imaginea zilei in fotbal dupa calificarea surprinzatoare a Borussiei Dortmund in finala Champions League - Atunci cand visul devine realitate

10:15, 08.05.2024 - Borussia a reușit sa produca surpriza și sa o elimine pe PSG in semifinalele Champions League. Trupa din Dortmund va juca cu trofeul pe masa pe Wembley (pe 1 iunie), iar artizanul calificarii este Edin Terzic.

Bancul zilei: „La ce sunt bune manușile de cauciuc?” Gluma iți va aduce zambetul pe buze

20:36, 05.05.2024 - Bancurile ne aduc intotdeauna zambetul pe buze și ne schimba starea in bine. Sunt amuzante și mereu vor reuși sa ne aduca fericire. La mesele in familie, o gluma amuzanta este mereu bine primita și va reuși sa uneasca pe toata lumea.

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, bancul zilei. Gluma cu care asistenta TV și-a facut colegii sa rada: „Maine daca nu ajung...” / VIDEO

08:35, 28.03.2024 - Și in aceasta dimineața, așa cum ne-a obișnuit, Ramona Olaru a adus zambetele pe chipurile colegilor ei și, cu siguranța, și pe chipurile telespectatorilor. Ce gluma buna a facut asistenta TV in ediția de astazi a emisiunii Neatza cu Razvan și Dani. 

Power Couple Romania, 12 martie 2024. O echipa a parasit competiția, inainte de finala! Vestea i-a șocat pe concurenți: „Am fost șocata!” / VIDEO

21:45, 12.03.2024 - In ediția din data de 12 martie 2024 a emisiunii Power Couple Romania - La bine și la greu, prezentatorul TV Dani Oțil a anunțat, in urma probei pe care au indeplinit-o cel mai rapid, cuplul caștigator al celor 5.000 de euro. De asemenea, prezentatorul TV a fost nevoie sa anunțe și o echipa care sa…

Rennes - AC Milan, duelul zilei in Europa League » „Echipa lui Pioli iși poate salva sezonul daca se califica in finala competiției”

15:15, 22.02.2024 - Rennes și AC Milan se intalnesc in manșa secunda din „optimile de finala” ale Europa League, dupa ce trupa de pe „San Siro” s-a impus cu 3-0 in tur. Italienii vor cauta sa iși imbunatațeasca jocul, dupa meciul pierdut in campionat, 2-4 in deplasare la Monza. Rennes - AC Milan, returul play-off-ului…

Bancul zilei: ”Un șofer ajunge cu mașina pe malul unui rau și il intreaba pe un polițist care pescuia daca apa este adanca...”

17:25, 17.02.2024 - Ziua nu sambata nu poate sa treaca fara cateva momente pline cu umor, care sa iți dea o stare buna de spirit. Redacția Spynews.ro vine in ajutorul tau cu un banc pe masura așteptarilor, care iți va duce zambetul pe buze. Poți sa il spui și prietenilor tai.

Horoscop miercuri, 14 februarie 2024. O zodie afla ce inseamna dragostea neconditionata

08:06, 14.02.2024 - Astrologii au dezvaluit ce rezerva horoscopul zilei de miercuri, 14 februarie 2024, pentru cele doisprezece semne zodiacale. O parte dintre nativi vor afla ce inseamna cu adevarat dragostea neconditionata. Alții vor avea parte de tensiuni și ar putea avea nevoie de o zi libera. Horoscopul zilei de 14…


Ce parere ai despre aceasta stire?