Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

BANCUL ZILEI: "Iubi, vrei să ai o noapte de neuitat? Daaa!" Mare greşeală...

Publicat:

Un baiat face cunostinta cu o fata, in cele din urma, intr-o seara fata il cheama la ea acasa. Intra in camera ei, se incep mangaierile. Fata: – Sstttt… la mine parintii is acasa, sa nu–i trezim, tata lucreaza in fortele Antitero, iar mama e capitan in DIICOT, si ar fi bine sa nu-i deranjam. Baiatul se gandeste: – “Doamne, unde am nimerit?!” Continua ei mangaierile, ii cam luase deja valul si fata iarasi: – Ssst… Te rog mai incet in camera de alaturi doarme fratele meu, care nu demult s-a intors din Afganistan. Baiatul deja speriat bine de tot, se gandeste: – “Huuu… trebuie sa ma retin, aici e periculos!”…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Star Matinal. Eugenia Șerban, strigat de ajutor din cauza fiului ei, dependent de droguri. Actrița, clipe de coșmar cand baiatul ei este in sevraj: „Imi doresc sa traiesc” / VIDEO

12:30, 15.03.2024 - Eugenia Șerban nu are liniște de 14 ani din cauza fiului ei, care este dependent de droguri. Actrița a trecut prin clipe de coșmar in momentele in care baiatul ei era in sevraj. Vedeta a fost nevoita sa ceara ordin de protecție pentru ca se teme pentru viața ei.

Activista care a ajutat mii de copii cere ajutor acum pentru fiul sau. „Nu ma pot uita in ochii copilului meu și sa ii spun ca nu mai pot”

15:40, 04.03.2024 - O activista renumita in județul Dambovița pentru activitatea ei caritabila, Nicoleta Ionița, are acum nevoie de ajutor pentru propriul copil. Baiatul de 16 ani are scolioza care necesita purtare de corset și kinetoterapie.

Baiat disparut din Cluj, nu a mai ajuns acasa de la școala

20:45, 01.03.2024 - Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizata pe 1 martie, in jurul orei 17, despre faptul ca Rusu Ion, in varsta de 12 ani, din municipiul Cluj-Napoca a ieșit in jurul orei 12 de la unitatea școlara și nu a revenit la domiciliu pana in prezent. Baiatul are o inalțime aproximativa de 1,50 m, par…

(video) Un moldovean are nevoie de ajutor, dupa un grav accident in Ungaria: „Acasa au ramas 4 copii și o soție indurerata”

08:35, 27.02.2024 - Un moldovean are nevoie de ajutor, dupa un accident tragic care a avut loc in Ungaria. Potrivit informațiilor, un microbuz in care se aflau și moldoveni s-a tamponat violent cu o mașina. Totul s-a intamplat in dimineața zilei de 23 februarie.

Bebelusi incurcati la Maternitatea Ploiesti. Una dintre mamele externate si-a dat seama de greseala cand a ajuns acasa

03:01, 13.02.2024 - Situatie de-a dreptul socanta la Maternitatea Ploiesti, dupa ce doua familii si-ai primit bebelusii gresiti. Una dintre mamele externate si-a dat seama de confuzie si s-a intors. In tot acest timp, cealalta mamica parasise si ea spitalul cu celalalt copil, fiind intoarsa din drum. Conducerea Spitalului…

Bancul zilei: ”Intr-un bar, intra un tip foarte mulțumit”. Continuarea te va amuza

23:35, 30.01.2024 - Dupa o zi plina cu sarcini și mult stres, cel mai potrivit mod de a te relaxa și uita de probleme este sa citești un banc amuzant! Redacția Spynews.ro iți vine in ajutor cu o gluma savuroasa, care te va face sa razi pe cinste.

Bancul zilei: ”Un minut pana la inchiderea magazinului”. Continuarea te va lua prin surprindere

21:06, 29.01.2024 - O zi de luni trebuie sa se incheie cu succes pentru a avea o saptamana buna, ia redacția Spynews.ro vine in ajutorul tau cu un banc pe masura! Te va face sa razi și te va surprinde atat de tare, incat il vei spune și prietenuilor tai. Iata gluma de care ai nevoie luni seara!


Ce parere ai despre aceasta stire?