Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bacteria E.coli a omorât un copil. Alți 5 sunt internați în stare gravă la Spitalul “Marie Curie” din Capitală

Publicat:

Șase copii infectați cu bacteria Escherichia coli se afla internați la Spitalul de Copii “” din București, toți prezentand sindrom hemolitic-uremic, au declarat, miercuri, pentru Agerpres, surse medicale. Cinci din cei șase copii, cu varste pana la trei ani și doua luni, sunt din județul Argeș, iar unul este din București. Un alt copil […] Post-ul Bacteria E.coli a omorat un copil. Alți 5 sunt internați in stare grava la Spitalul” din Capitala apare prima data in Libertatea.ro .

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Val de imbolnaviri in Capitala: camerele de garda ale spitalelor pentru copii raporteaza sute de prezentari pe zi

08:05, 21.04.2024 - Spitalele de pediatrie din București consulta zilnic cateva sute de copii care se prezinta la camerele de garda cu infecții respiratorii acute, probleme digestive sau scarlatina.La Spitalul "Grigore Alexandrescu" din Bucuresti ajung chiar si 500 de copii in 24 de ore.

O fetița de 2 ani din București a cazut de la etaj! Micuța este in stare grava la spital

15:35, 15.04.2024 - Caz șocant in București! O fetița in varsta de 2 ani din Capitala a cazut de la etaj! Micuța este in stare grava la spital și are fractura craniana. Ea se juca in apropierea geamului, iar la un moment dat a cazut.

Tanarul care și-a injunghiat iubita de 13 ani, retinut pentru 24 de ore

08:46, 12.04.2024 - Tanarul de 20 de ani care joi și-a injunghiat iubita de 13 ani, in localitatea Fratesti din judetul Giurgiu, a fost retinut pentru 24 de ore. ”Pe baza probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Giurgiu, tanarul banuit de savarsirea infractiunii…

Caz șocant in Iași! O fetita in varsta de patru ani a cazut intr-un iaz. Micuța e in stare grava, la spital

23:05, 05.04.2024 - Caz șocant in Iași! O fetița in varsta de patru ani a ajuns in stare grava, la Spitalul de Copii „Sfanta Maria” din Iasi, dupa ce a cazut intr-un iaz. Potrivit informațiilor, micuța a fost resuscitata de medici, iar acum este in coma și lupta sa traiasca.

Un atac cibernetic a paralizat 15 spitale din Capitala!

11:15, 12.02.2024 - Un numar de 15 spitale, intre care Institutul Marius Nasta, Institutul Clinic Fundeni și Spitalul de Urgența Bagdasar-Arseni din București, se confrunta cu probleme majore, dupa un atac cibernetic.

Alerta de botulism in Romania! 11 persoane suspectate, doua in stare foarte grava

16:10, 30.01.2024 - Este alerta la Timișoara acolo unde opt copii cu varste intre 3 și 7 ani au fost internați la spitalul de boli infecțioase cu botulism. Doi dintre ei sunt in stare grava. Ceilalți șase se simt mai bine, spun medicii care ii ingrijesc. In total, 11 copii au fost duși la Spitalul de boli infecțioase.…

Opt copii din Romania, suspecți de botulism! Doi dintre ei sunt in stare grava și toți au mai puțin de 7 ani. Ce se intampla acum la Timișoara

12:50, 29.01.2024 - Opt copii din Romania, suspecți de botulism! Doi dintre ei sunt in stare grava și toți au mai puțin de 7 ani. Iata ce se intampla in aceste momente la Spitalul de Boli Infecțioase Victor Babeș din Timișoara!

Opt copii din Timiș au fost internați cu suspiciune de botulism. Doi dintre ei sunt in stare grava

11:25, 29.01.2024 - Opt copii din judetul Timis au fost internati la Spitalul de Boli Infectioase si Pneumoftiziologie "Victor Babes" din Timisoara, cu suspiciune de botulism, doi dintre micuti necesitand monitorizare permanenta.


Ce parere ai despre aceasta stire?