Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Avort în loc de anticoncepționale. Ce spun medicii ginecologi despre un fenomen care e încă o modă în România. Cum a ajuns o femeie să facă 11 întreruperi de sarcină

Publicat:

Romania este codașa in ceea ce privește educația sexuala și consilierea femeilor inainte și dupa un avort. Chiuretajul ramane in continuare o practica foarte raspandita. „Dupa anul 1990, cand s-au legalizat avorturile, femeile din județul Timiș veneau la spital sa faca intreruperi de sarcina ca la coafor. Ma intalneam cu o femeie acum in spital […] in loc de anticoncepționale. Ce spun medicii ginecologi despre un fenomen care e inca o moda in Romania. Cum a ajuns o femeie sa faca 11 intreruperi de sarcina a aparut prima oara pe PRESSALERT.ro .

Citeste articolul mai departe pe pressalert.ro…  

Sursa articol: pressalert.ro


Stiri pe aceeasi tema

O femeie, cadru militar in Bucuresti, a fost arestata dupa ce si-ar fi batut fetita de 2 luni. Copila a ajuns la spital cu fracturi

13:05, 18.04.2024 - O femeie, cadru militar in Bucuresti, a fost arestata preventiv dupa ce si-ar fi lovit fetita in varsta de doar doua luni, provocandu-i mai multe rani, inclusiv fracturi costale si la maini, traumatism cranian. Medicii au stabilit ca micuta are nevoie de 40-50 de zile de ingrijiri medicale.

O femeie a mers la spital crezand ca a i-a ramas un os blocat in gat. Ce au descoperit, de fapt, medicii

13:10, 28.03.2024 - O femeie in varsta de 68 din Peru a fost operata dupa ce i-a ramas un cui in gat. Aceasta a mers la Urgențe crezand ca avea un os blocat, dar medicii au facut descoperirea infioratoare, care a necesitat o operație riscanta.

Accident cu trei autovehicule pe A1, in Timiș. O femeie a ajuns la spital, o mașina a luat foc

16:05, 10.03.2024 - Accident produs duminica, 10 martie, pe Autostrada A1. Din primele informații, in accident au fost implicate o autoutilitara și doua mașini, dintre care una a luat foc. O femeie, pasagera in autoutilitara, a fost ranita și transportata la spital.

O femeie s-a prezentat la spital din cauza unei situații delicate. Medicii au chemat pompierii in ajutor

19:31, 29.02.2024 - O femeie din Munchen (Germania) s-a prezentat la urgențe din cauza unei situații delicate. Medicii s-au vazut depașiți de situație și au chemat pompierii sa le dea o mana de ajutor.  Nu a putut sa se ajute singura, iar camera de urgența nu a putut nici ei sa o asiste: Doar pompierii au reușit…

„Veronica”, primul spital social din Romania destinat sarmanilor. „Am ales numele unei mame care nu s-a putut trata la timp”

05:20, 14.02.2024 - Parintele Dan Damaschin, cunoscut ca ajuta mii de copii si mame in suferinta, a construit, din donatii, un spital cu zeci de specializari, cu aparatura performanta si chiar farmacie. Medicii de aici vor fi platiti din donatii sau vor face voluntariat, iar oamenii in nevoie se vor putea trata gratis.

Primul spital social din Romania, ridicat in memoria unei mame invinsa de cancer. Ea nu avea asigurare de sanatate și nu a fost tratata

08:50, 11.02.2024 - Primul si singurul spital social din Romania va fi gata luna aceasta, la Iasi. Parintele Dan Damaschin, cunoscut ca ajuta mii de copii si mame in suferinte, a construit, din donatii, un spital cu zeci de specializari, cu aparatura performanta si chiar farmacie. Medicii de aici vor fi platiti din donatii…

Reacția lui Alexandru Rafila, dupa ce o femeie care a facut infarct a fost trimisa acasa din spital. Medicii i-au recomandat sa ia nurofen: ”Am auzit...”

12:56, 01.02.2024 - Un caz șocant a ajuns in atenția tuturor. O femeie care a ajuns la spital, dupa ce a facut infarct, a fost trimisa acasa de medici și i s-a recomandat sa se trateze singura cu un nurofen, deși se afla intr-un pericol uriaș. Iata ce reacție a avut Alexandru Rafila, dupa ce i s-a amintit de acest incident.

Alerta de botulism in vestul țarii. Dr. Tudor Ciuhodaru: „Toxina botulinica este letala. Cei patru D va pot salva viața”

14:55, 30.01.2024 - E alerta de botulism in vestul Romaniei dupa ce opt copii din Timiș au ajuns la spital cu simptome specifice. Aceasta toxina este mortala. Opt copii din Timis sunt internati in spital cu suspiciunea de botulism. Medicii spun ca toti aveau simptome specifice, iar in acest moment, doi dintre ei sunt…


Ce parere ai despre aceasta stire?