Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Asaltată din toată părțile de dulciuri. Adelina Pestrițu o să facă burtică după această zi

Publicat:

Astazi a fost ziua Adelinei Pestrițu, iar prietenii s-au garbit sa îi aduca tort și cadouri, pentru a-i arata cât de mult o iubesc.

Bruneta a împlinit 29 de ani, iar rasfațul a fost la el acasa, înca de dimineața. Iubita lui Speak a ținut sa le arate și prietenilor sai virtuali cât de mult este iubita de cei din jur.

Cei care nu au apucat sa o vada personal în aceasta zi s-au gândit sa îi îndulceasca ziua Adelinei cu torturi care mai de care mai frumoase.
În forma de inimioara, de cațel sau obișnuite, Adelina…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cat de mult a crescut fiica Adelinei Pestrițu. Imagine rara cu Zenaida intr-o rochie alba. Cu cine seamana fetița

16:21, 05.05.2024 - Adelina Pestrițiu a publicat o imagine rara cu fiica ei, Zenaida, chiar in perioada Paștelui. Bruneta nu a mai distribuit de mult poze cu micuța pe rețelele sociale, fapt pentru care fanii au fost surprinși cand au vazut cat de mult a crescut fetița.

(foto) Iubita lui Dan Ionița, cu burtica la vedere. Cuplul, intr-o sesiune foto incendiara, in ultimul trimestru de sarcina al Cristinei

14:15, 20.03.2024 - Bloggerul Dan Ionița și iubita sa, Cristina, urmeaza sa devina in curand parinți. Cu aceasta ocazie, cei doi au organizat o sesiune foto in care tanara iși etaleaza burtica de graviduța, dar și a dezvaluit ce nume și-ar dori pentru viitorul bebeluș, scrie SHOK.md.

Speak poate sa fie mandru de iubita lui! Cat de bine arata Cristina Ștefania in ținute sport / PAPARAZZI

22:46, 13.03.2024 - Speak poate sa fie mandru de iubita lui! Paparazzii Spynews.ro, site-ul numarul 1 de știri mondene din Romania, au fost pe „urmele” vedetei și au surprins-o in ipostaze de senzație. Artista a fost vazuta in Capitala. Iata cat de bine arata celebra cantareața in ținute sport!

Cum arata casa Adelinei Pestrițu. A investit o avere pentru a o face pe gustul ei

16:16, 21.02.2024 - Adelina Pestrițu locuiește impreuna cu Virgil Șteblea, soțul ei, și cu Zenaida Maria, fiica lor, intr-o vila de lux, in București. Iata imagini din interiorul locuinței decorate cu mobilier de cea mai buna calitate!

Actuala iubita a lui Killa Fonic, asaltata cu mesaje despre Irina Rimes. Cum a reacționat, cand i s-a spus ca artista era mai potrivita pentru el: ”Ar ajuta-o mai mult daca...” / VIDEO

16:20, 18.02.2024 - Iubita lui Killa Fonic a reacționat, dupa ce fanii au asaltat-o cu mesaje despre Irina Rimes. Aceștia i-au spus ca artista era mai potrivita pentru el decat este ea, motiv pentru care iubita cantarețului a fost nevoita sa le dea o replica pe masura. Iata ce a raspuns!

Iubita tenismenului din TOP 10, asaltata de „barbații beți” prezenți la Super Bowl: „Am suferit un atac de panica”

12:15, 14.02.2024 - Morgan Riddle (26 de ani), iubita tenismenului Taylor Fritz (26 de ani, #9 ATP), a fost prezenta la finala Super Bowl caștigata de Kansas City Chiefs in fața celor de la San Francisco 49ers cu scorul de 25-22. Morgan Riddle a vorbit pe rețelele de socializare despre experiența traita la finala Super…


Ce parere ai despre aceasta stire?