Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Andrada şi Valentin de la "Mireasă pentru fiul meu", plecare PREMEDITATĂ! Abia acum au ieşit la iveală detalii de la fostul iubit

Publicat:

si al lui Valentin i-a socat pe toti fanii "Mireasa pentru fiul meu". Pareau atât de hotarâti sa câstige marele premiu, dar, cu putin timp înainte de finalul competitiei, au parasit emisiunea de tot. Abia acum s-a aflat ca totul ar fi fost un plan bine pun la punct.
Radu a facut dezvaluiri cu privirea la parasirea celor doi fosti concurenti. Acesta a spus faptul ca acestia voiau de mult sa plece si aveau chiar si un plan bine gândit.
"Plecarea lor cred ca a fost premeditata. M-a întrebat si în gala daca am…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa, sezon 9. Valentin a spus ca i-ar placea sa o cunoasca mai bine pe Luiza din sezonul 8. Ce a spus Iuliana despre Sergiu

12:50, 16.04.2024 - Vizita Luizei in casa Mireasa a starnit curioitațile și reacțiile concurenților din sezonul 9 Mireasa. Valentin a afirmat la Capricii ca i-ar placea ca fata sa vina in competiție pentru a o cunoaște mai bine.

Mireasa sezon 9, 3 aprilie 2024. Elena, dezvaluiri dureroase despre trecut. Cum a reacționat Valentin

15:20, 03.04.2024 - In emisia live de Mireasa de pe 3 aprilie 2024 Simona Gherghe i-a invitat pe Elena și pe Valentin sa meraga alaturi de ea intr-un loc retras, departe de ochii celorlalți concurenți. Motivul a fost difuzarea unui material sensibil cu fata.

Alina și Valentin de la Mireasa, sezonul 5, imagini emoționante alaturi de bebelușul lor. Cum au fost filmați foștii concurenți / VIDEO

16:45, 01.03.2024 - Odata cu participarea la emisiunea Mireasa, sezonul 5, Alina și Valentin au devenit cunoscuți și au reușit sa caștige aprecierea telespectatorilor. De curand, aceștia au aparut intr-un videoclip emoționant alaturi de bebelușul lor. Iata cum s-au lasat filmați foștii concurenți. 

Mireasa sezonul 9. Ce i-a zis psihologul Eduard Puiu doamnei Daniela dupa afirmațiile despre Andrada și Laura

12:50, 27.02.2024 - Doamna Daniela a suparat-o pe Laura dupa ce a afirmat ca o blocheaza pe Andrada, caci in persoana ei, Cristian gasește calitați pe care și le dorește de la o femeie. Iubita tanarului a considerat ca mama spune ca ea nu le are, motiv pentru care a plans.

Mireasa, sezonul 6. Detaliul care i-a facut pe susținatori sa creada ca Valentin și Gabriela s-au impacat. Ce au publicat

15:00, 19.02.2024 - Valentin și Gabriela, foștii concurenți din sezonul 6 Mireasa, au pus pe ganduri prietenii virtuali cu cele mai recente postari de pe Instagram. Susținatorii și-au dat imediat cu parerea pe grupurile dedicate show-ului matrimonial, spunand ca aceștia s-ar fi impacat.

Mireasa. Antonia a rabufnit, dupa o cearta cu Andrada! Concurenta a parasit platoul: „Refuz sa particip” / VIDEO

19:50, 07.02.2024 - Antonia a trecut prin clipe tensionate in ediția de astazi a emisiunii Mireasa. Concurenta nu s-a mai abținut și a rabufnit, dupa o cearta cu Andrada. Tanara nu a mai stat pe ganduri și a parasit platoul.

Mireasa sezonul 5. Alina, intalnire emoționanta cu soacra la maternitate. Ce a facut Valentin cand și-a vazut prima data fiul

13:55, 04.02.2024 - Alina și soacra ei au avut parte de o intalnire emoționanta la maternitate, dupa ce fosta concurenta din sezonul 5 Mireasa și-a adus pe lume fiul. De altfel, tanara a ramas surprinsa cand a vazut ce a facut Valentin la prima vizita in spital.

Alina de la Mireasa, sezonul 5, a postat primele imagini cu chipul fiului sau și al lui Valentin. Postarea i-a emoționat pe fani / FOTO

11:45, 30.01.2024 - Alina de la Mireasa, sezonul 5, este mai fericita ca niciodata de cand a devenit mamaia. Fosta concurenta a emisiunii de la Antena 1 a publicat noi imagini cu bebelușul ei. Iata cat de mult seamana micuțul baiețel cu cei doi foști con cuenti ai emisiunii de la Antena 1!


Ce parere ai despre aceasta stire?