Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ANALIZĂ ECONOMICĂ Cât de mult a crescut valoarea aurului de la începutul anului?

Publicat:
ANALIZĂ ECONOMICĂ Cât de mult a crescut valoarea aurului de la începutul anului?

Investitorii au continuat la inceputul acestei saptamani sa-și mareasca expunerea pe aur, inainte ca marile banci centrale sa inceapa procesul de reducere a dobanzilor, odata cu scaderea inflației in principalele economii ale lumii. The post ANALIZA ECONOMICA Cat de mult a crescut valoarea aurului de la inceputul anului? first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

ANALIZA ECONOMICA In aprilie, volatilitatea cursului euro a fost mai mica de un ban

08:26, 02.05.2024 - Moneda naționala a avut o luna aprilie stabila, in care volatilitatea cursului euro a fost mai mica de un ban, cu un minim de 4,9678 lei și un varf de 4,9764 lei. The post ANALIZA ECONOMICA In aprilie, volatilitatea cursului euro a fost mai mica de un ban first appeared on Informatia Zilei .

ANALIZA ECONOMICA Euro nu trece de 4,977 lei

09:05, 26.04.2024 - Leul nu a profitat miercuri, 25 aprilie, de revenirea apetitului pentru risc, care a asigurat aprecierea valutelor de la marginea zonei euro, dar ramane cea mai „stabila moneda din regiune”. The post ANALIZA ECONOMICA Euro nu trece de 4,977 lei first appeared on Informatia Zilei .

ANALIZA ECONOMICA Stabilitate pentru leu și indicii ROBOR

07:55, 24.04.2024 - Euro a recuperat o parte din pierderea suferita la inceputul saptamanii, iar media lui a crescut marți, 23 aprilie... The post ANALIZA ECONOMICA Stabilitate pentru leu și indicii ROBOR first appeared on Informatia Zilei .

Aurul este noul lider al cursei din piețele internaționale. Bitcoin a pierdut poziția fruntașa (analiza)

14:05, 03.04.2024 - Inceputul de an a fost al criptoactivelor și acțiunilor din domeniul AI, acum, insa, se pare ca piețele au redescoperit metalele prețioase, arata intr-o analiza financiara, Claudiu Cazacu, consultant de strategie in cadrul XTB Romania, companie de tranzacționare și investiții pe bursele internaționale.…

ANALIZA ECONOMICA Euro este in stagnare

09:55, 19.03.2024 - Leul a ramas principalul instrument utilizat de BNR pentru a ține inflația sub control, și ramane cea mai stabila moneda din... The post ANALIZA ECONOMICA Euro este in stagnare first appeared on Informatia Zilei .

ANALIZA ECONOMICA Cum este vazut cursul leului de analiști?

22:00, 21.02.2024 - Moneda naționala a profitat de reducerea aversiunii fața de risc. Cursul euro a scazut de la 4,9771 la 4,9759 lei iar cotațiile au coborat la 4,975 – 4,977 lei. The post ANALIZA ECONOMICA Cum este vazut cursul leului de analiști? first appeared on Informatia Zilei .

ANALIZA ECONOMICA Cererea de lei din piața monetara din Romania este scazuta

21:05, 20.02.2024 - Piața valutara și monetara locala a fost calma pe 20 februarie, in ciuda framantarilor la nivelul vieții politice intr-un an deosebit de important din punct de vedere electoral. The post ANALIZA ECONOMICA Cererea de lei din piața monetara din Romania este scazuta first appeared on Informatia Zilei .

ANALIZA ECONOMICA Cursul euro, in apreciere ușoara

18:36, 07.02.2024 - Volumul ieșirilor de capital speculativ din țarile de la marginea zonei euro s-a redus, dupa ce piața financiara a dat semne de calmare, dar tendința de depreciere a monedelor s-a menținut. The post ANALIZA ECONOMICA Cursul euro, in apreciere ușoara first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?