Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO! Nicoleta Luciu, topless la plaja pentru un bronz perfect

Publicat:

se afla in vacanta, unde se relaxeaza la mare si la soare. Diva vrea sa aiba un bronz perfect, motiv pentru care nu prea prefera sutienul la plaja.
are un corp foarte frumos, cu forme care, de-a lungul anilor, i-au innebunit pe barbatii de toate varstele.
Unul dintre atuurile ei fizice sunt sanii, focoasa bruneta fiind posesoarea unui bust mai mult decat generos.
Cand este si bronzata, arata si mai bine, asa ca vedeta profita din plin de vacanta pentru a avea un corp perfect bronzat.
Si cum nu-i place sa aiba urme inestetice…

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vacanța de vedeta. La ce facultate iși dorește sa mearga Patrick, fiul Geaninei Ilieș. Baiatul prezentatoarei vrea sa se mute departe de Romania / VIDEO

16:56, 20.04.2024 - Geanina Ilieș a fost invitata la ediția de astazi a emisiunii Vacanța de Vedeta de la Antena Stars, unde a vorbit despre vacanțele in care a fost, dar și despre fiul ei. Prezentatoarea TV a marturisit la ce facultate iși dorește sa mearga Patrick. Baiatul vedetei vrea sa se mute departe de Romania.

Vacanța de vedeta. Ana Baniciu, ultima vacanța inainte de a naște. Cu temeri a avut artista: „M-a stresat...”

17:36, 06.04.2024 - Ana Baniciu se pregatește sa devina mama pentru prima data. Vedeta este pe ultima suta de metri cu sarcina, așa ca, impreuna cu soțul ei a decis sa plece in vacanța. Este ultima escapada dinainte ca familia sa se mareasca.

Vacanța de vedeta. Ce face Andreea Balan cand merge in turnee cu iubitul ei, Victor Cornea. Cantareața traiește la intensitate fiecare moment petrecut in preajma sportivului: „Merg in alta lume” / VIDEO

15:40, 30.03.2024 - In cadrul emisiunii "Vacanța de vedeta", Andreea Balan a vorbit despre turneele in care pleaca mai mereu pentru a-l susține și a-i fi alaturi iubitului ei, Victor Cornea. Iata ce face cantareața in timp ce jucatorul de tenis se pregatește intens pentru competițiile sportive, dar și cum arata aceste…

Fiica Deei Maxer a fost confirmata cu gripa! Vedeta a anulat vacanța la schi cu copiii: ”Simptomele au revenit” / FOTO

11:55, 09.02.2024 - Deea Maxer trece prin momente dificile! Fiica ei, Maysa, are probleme de sanatate. Din acest motiv a fost nevoita sa anuleze vacanța la schi in care trebuia sa mearga cu copiii. Deea Maxer o trateaza acasa pe Maysa, dupa ce simptomele au revenit!

Ramona Gabor, imagini din vacanța de lux. Destinația in care se relaxeaza vedeta: „Paradisul” / FOTO

19:40, 28.01.2024 - Pentru cele mai multe vedete, luna ianuarie este dedicata vacanțelor și așa s-a intamplat și in cazul Ramonei Gabor. Sora Monicai Gabor a plecat intr-o destinație extrem de cunoscuta, in special in randul celor care adora caldura.


Ce parere ai despre aceasta stire?