Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Adrian Năstase, imagini inedite. Rupe ringul de dans la ziua fiului lui, Andrei VIDEO

Publicat:

Fericit ca fiul lui cel mare implineste 30 de ani, a fost responsabil cu distractia, scrie cancan.ro. Si ca sa demonstreze ca este un tata cool, si-a invitat viitoarele nore la dans, scrie Cancan.ro. Fostul premier a scris si un mesaj de blogul personal de ziua fiului sau.

Alaturi de urarea clasica de "La multi ani", a postat si o fotografie cu Andrei, de cand era mai mic. Baiatul apare alaturi de doua femei, una dintre ele este , mama sa.

Vezi video aici. 

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Urșii din Munții Retezat au ieșit din hibernare. Imagini inedite surprinse in parcul național VIDEO

11:45, 24.04.2024 - Urșii din Munții Retezat au ieșit din hibernare și pot fi intalniți de cei care se aventureaza pe traseele montane. Turiștii trebuie sa țina cont de cateva recomandari ale rangerilor, atunci cand ajung in Parcul Național Retezat.

Ce scrie presa din intreaga lume despre procesul penal al lui Trump, de la Beijing la Roma

05:16, 23.04.2024 - Imagini cu fostul președinte american Donald Trump intr-o sala de judecata din New York au insoțit nenumarate știri de prima pagina despre primul proces penal din istorie al unui președinte american in exercițiu sau fost președinte al SUA.

Orlando Zaharia de la „Chefi la cuțite”, detalii despre problemele de sanatate ale fiului sau: „Nimeni nu putea sa ma ajute și doctorii fugeau de mine”

12:35, 09.04.2024 - Orlando Zaharia, noul jurat de la „Chefi la cuțite”, a dezvaluit telespectatorilor in ediția de luni, 8 aprilie, detalii despre problemele de sanatate ale fiului sau. Bucatarul a fost impresionat de povestea de viața a unei concurente, moment in care și-a adus aminte prin ce a trecut cu fiul sau, care…

Primele imagini cu Radu Ayan, baiatul de doi ani din Botoșani dat disparut, dupa ce a fost gasit. Se afla la trei kilometri distanța de locul de unde a plecat / FOTO

16:30, 18.03.2024 - Baiatul de doi ani din Botoșani, dat disparut in urma cu o zi, a fost gasit. Rady Ayan se afla langa o manastire, asta dupa ce a mers aproximativ trei kilometri de locul de unde plecase. Copilul a fost transportat la spital.

Mireasa, sezon 6. Gabriela Pițigoiu, imagini superbe cu micuțul Tudor. Fosta concurenta nu-i mai acopera chipul fiului

15:05, 15.03.2024 - Gabriela Pițigoiu din sezonul 6 Mireasa a publicat un videoclip in care face exerciții fizice alaturi de fiul sau. Fanii Mireasa sunt incantați sa o vada pe fosta concurenta in prezența micuțului Tudor.

Star Matinal. Eugenia Șerban, strigat de ajutor din cauza fiului ei, dependent de droguri. Actrița, clipe de coșmar cand baiatul ei este in sevraj: „Imi doresc sa traiesc” / VIDEO

12:30, 15.03.2024 - Eugenia Șerban nu are liniște de 14 ani din cauza fiului ei, care este dependent de droguri. Actrița a trecut prin clipe de coșmar in momentele in care baiatul ei era in sevraj. Vedeta a fost nevoita sa ceara ordin de protecție pentru ca se teme pentru viața ei.

Imagini inedite » Stere Halep, partida de tenis cu un celebru actor al Romaniei: „Baga și tu mingea in teren!”

19:40, 29.02.2024 - Imagini inedite publicate de un post de televiziune din Constanța: Stere Halep, tatal fostului lider mondial din WTA, și-a masurat forțele la tenis cu celebrul actor Horațiu Malaele, cel care va implini anul acesta 72 de ani. In timp ce fiica sa așteapta cu sufletul la gura verdictul Tribunalului de…

Anamaria Prodan a facut turul casei sale din Las Vegas. Cum arata vila: „Am vecini celebri”. Imagini inedite din interior | VIDEO

12:40, 18.02.2024 - In emisiunea Prodanca. Punct și de la capat de la Antna Stars, Anamaria Prodan a facut turul vilei sale din Las Vegas. De fiecare data cand merge in America, impresara se bucura de locuința sa care se afla intr-o zona foarte frumoasa și sigura din Las Vegas.


Ce parere ai despre aceasta stire?