Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Adevărul despre untișor. Îl mâncăm fără să știm cât de toxic e de fapt pentru organism

Publicat:

Untișorul este o planta de primavara pe care mulți români îl consuma în stare cruda. Frunzele sale sunt folosite în salatele care însoțesc mesele de primavara, alaturi de loboda, ștevie sau leurda.

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Ce spun nutriționiștii despre legumele și fructele cu pesticide: „E mai rau pentru organism sa nu le mancam deloc”. Ce soluții avem ca sa mancam totuși sanatos?

14:55, 25.04.2024 - O analiza recenta a Autoritații Naționale Fitosanitare arata ca in peste 40% din legumele romanești sunt urme de pesticide, iar in unele produse cantitațile de substanțe periculoase detectate au fost cu mult peste nivelul maxim admis. Mararul, salata și roșiile sunt cele mai tratate legume, arata raportul.…

Secretele curei cu papadie: se ține la inceputul primaverii și are beneficii sigure pentru sanatate

01:05, 03.04.2024 - Papadia este inrudita cu prețioasa rucola. Au același gust ușor amarui, și frunzele tinere pot orna oricand o salata. Este intalnita peste tot in locurile insorite, sub diferite specii și nume: laptuca, floare de malai, crestațea. Nutriționistul Luminița Catana ofera detalii despre o cura mai puțin…

Urzicile – sursa proaspata de vitamine primavara. Ce beneficii au pentru organism

08:56, 16.03.2024 - Urzicile – sursa proaspata de vitamine primavara. Ce beneficii au pentru organism Urzicile – sursa proaspata de vitamine primavara. Ce beneficii au pentru organism Urzicile sunt un aliment binevenit primavara, cand apar, fragede, la suprafata solului, bogate in aminoacizi, vitamine si microelemente.…

"Verdețurile" pe care trebuie sa le incluzi neaparat in alimentația ta in aceasta primavara. Sunt sanatate curata

12:40, 14.03.2024 - ata cateva dintre verdețurile de primavara pe care nu ar trebui sa le ratezi:SpanaculRenumit pentru conținutul sau bogat in fier, spanacul este și o sursa excelenta de vitamine A, C, E, K, și a unor minerale precum magneziul și manganul. Consumul de spanac poate ajuta la imbunatațirea sanatații ochilor,…

Colesterolul, necesar pentru organism. Cum ții balanța intre „bun“ și „rau“, sfatul unui nutriționist

07:05, 09.03.2024 - Nutriționistul aradean Luminița Catana vorbește pentru „Adevarul” despre colesterol. Este unul dintre cele mai auzite cuvinte cand vine vorba despre afecțiunile cardiovasculare in mod special.

Primavara, in farfurie. Cum prepari cea mai gustoasa mancare de urzici: este gata in doar 10 minute

08:55, 26.02.2024 - Nutrienți esențiali și multiplele beneficii pentru sanatateUrzicile sunt o sursa bogata de vitamine și minerale esențiale. Cu conținutul lor ridicat de fier, calciu, vitamina A și vitamina C, aceste plante salbatice devin un adevarat elixir pentru sanatate. Consumul regulat de urzici poate contribui…

Contracte de sute de milioane de lei date de Poliție și Armata pentru o companie cu un fost SRI-ist in acționariat

07:55, 06.02.2024 - Compania Centrul pentru Servicii de Radiocomunicații a incasat 87,6 milioane de lei de la Poliție, și 125,3 milioane de lei de la Armata. Centrul pentru Servicii de Radiocomunicații, societate controlata de Calin Radu și unde acționar este și fostul ofițer SRI Sergiu Anton, a beneficiat de mai multe…

Ultimul episod din CLANUL. Serialul de la PRO TV a ajuns la final: „Vor curge multe lacrimi”

12:55, 31.01.2024 - CLANUL, serialul de la PRO TV regizat de Anghel Damian, a ajuns la final. Pe 19 februarie va fi difuzat ultimul episod al sezonului 4, iar Denis Hanganu a facut primele declarații despre incheierea acestui proiect de suflet.Au mai ramas cateva zile pana la sezonul final din CLANUL. Cei de acasa au urmarit,…


Ce parere ai despre aceasta stire?