Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Acoperiș smuls și arbori căzuți la pământ, în urma rafalelor de vânt

Publicat:
Acoperiș smuls și arbori căzuți la pământ, în urma rafalelor de vânt

Vantul puternic de marți dimineața, semnalat prin mesajul de urgența Ro-Alert, a provocat mai multe pagube materiale, in localitațile Deva, Mintia, Ilia și Vețel, potrivit pompierilor, care intervin pe teren și la acest moment pentru a debloca drumurile de acces și a inlatura elementele cazute. Din fericire nu s-au inregistrat victime.

„Pe fondul – fenomene meteo imediate, valabil pentru județul Hunedoara, in intervalul 6.35 – 9.00, pompierii militari au intervenit pana in acest moment pentru gestionarea urmatoarelor situații de urgența:

–…

Citeste articolul mai departe pe replicahd.ro…  

Sursa articol si foto: replicahd.ro


Stiri pe aceeasi tema

Incendiu la o gospodarie din vestul tarii, care s-a propagat la inca o anexa. Pompierii au intervenit de urgenta

16:10, 14.04.2024 - Alarma duminica pentru pompierii militari din Deva, care au intervenit, in aceasta dupa amiaza, pentru localizarea și stingerea unui incendiu care s-a produs, inițial, la o anexa gospodareasca a unei proprietați din satul Almașu Sec, comuna Carjiți, din judetul Hunedoara. Ulterior flacarile s-au extins…

La un pas de catastrofa chimica: Pompierii au manevrat 200 de litri de substanta extrem de toxica

16:25, 10.04.2024 - Pompierii militari din Deva au pus in siguranța un recipient metalic de 200 de litri, incarcat cu o substanța toxica, dupa ce corpul acestuia s-a deformat brusc, din motive necunoscute, informeaza Inspectoratul pentru Situații de Urgența (ISU) Hunedoara.

Vremea rea face prapad in țara: acoperișul unui bloc a fost smuls de vant, mai mulți arbori au cazut pe carosabil

18:30, 02.04.2024 - Autoritațile anunța ca este in vigoare un cod portocaliu de vant in Hunedoara și Bihor. Vremea rea a produs distrugeri semnificative și acoperișul unui bloc a fost chiar smuls de vant."Pe fondul Codului Portocaliu - fenomene meteo imediate, valabil pentru județul Hunedoara, in intervalul 6.35 - 9.00,…

Vantul puternic a smuls tabla de pe mai multe blocuri din Suceava și Gura Humorului. O bucata de tabla a cazut pe doua mașini (FOTO)

15:40, 02.04.2024 - Vantul puternic de astazi a smuls acoperișurile din tabla de pe mai multe blocuri din Suceava și Gura Humorului. Potrivit ISU Suceava, o bucata de tabla a fost desprinsa de pe un bloc de locuințe din orașul Gura Humorului, pompierii militari intervenind pentru asigurarea zonei și pentru degajarea elementului…

Inspectoratul pentru Situații de Urgența recomanda romanilor sa adopte masuri de protecție din cauza vantului puternic. Zeci de intervenții in Cluj și alte județe din țara in urma rafalelor ce depașesc 80 km/h.

15:15, 02.04.2024 - Romanii sunt indemnați sa evite deplasarile ce nu sunt necesare și sa se adaposteasca in locuri sigure, in contextul avertizarilor Cod Portocaliu de intensificari ale vantului. In județul Cluj, dar și in alte zone din țara, au fost zeci de intervenții pentru a indeparta efectele produse de vantul puternic.

Vremea rea face prapad in țara: acoperișul unui bloc a fost smuls de vant, mai mulți arbori au cazut pe carosabil

08:10, 02.04.2024 - Autoritațile anunța ca este in vigoare un cod portocaliu de vant in Hunedoara și Bihor. Vremea rea a produs distrugeri semnificative și acoperișul unui bloc a fost chiar smuls de vant."Pe fondul Codului Portocaliu - fenomene meteo imediate, valabil pentru județul Hunedoara, in intervalul 6.35 - 9.00,…


Ce parere ai despre aceasta stire?