Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Accident teribil cu 20 de morţi. Un autobuz, prăbușit într-o prăpastie

Publicat:

Cel putin 20 de persoane au murit marti dimineata, dupa ce un autobuz care transporta o trupa de opera s-a prabutit intr-o prapastie, in partea centrala a Chinei, scrie presa locala, citata de .

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

O autostrada din China s-a prabușit. Cel puțin 19 morți/Imagini impresionante de la locul dezastrului – VIDEO

11:00, 01.05.2024 - O situație cu urmari dramatice a curmat cel puțin 19 vieți. Nenorocirea a avut loc in China. O porțiune a unei autostrazi s-a prabușit miercuri dimineața in sudul Chinei, iar cel puțin 19 oameni au murit, au anunțat oficialii locali, potrivit Associated Press. Zeci de persoane, duse la spital Optsprezece…

VIDEO - Accident teribil cu cel puțin 23 de morți: un autobuz a plonjat intr-o prapastie, iar apoi intr-un rau / Se intampla in Peru

20:10, 29.04.2024 - Accident teribil cu cel puțin 23 de morți: un autobuz a plonjat intr-o prapastie, iar apoi intr-un rau / Se intampla in PeruCel putin 23 de persoane au murit dupa ce autobuzul in care se aflau a cazut intr-un rau in Muntii Anzi in nordul Peru, a declarat luni o procuroare presei locale, preluate de…

Video | Accident teribil in București: A intrat cu mototrul sub un autobuz RATB

22:55, 04.04.2024 - Un accident teribil a avut loc, joi seara, pe Bulevardul Iuliu Maniu din București.Din primele dat, conducatorul unei motociclete a intrat intr-un autobuz al RATB, iar motorul ar fi fi ajuns sub mijlocul de transport. Deocamdata, nu se cunoaște starea motociclistului.

Accident cumplit. Zeci de morți dupa ce un autobuz a cazut de pe un pod, in Africa de Sud – VIDEO

08:55, 29.03.2024 - Un accident dramatic, produs joi in Africa de Sud, s-a soldat cu peste 40 de decese. Oamenii se aflau intr-un autobuz, care dupa ce a cazut intr-o rapa a fost cuprins de flacari. Din primele informații, a existat un singur supraviețuitor – un copil. Aproape toti pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane,…

Trei morți intr-un accident de pe DN1! A trecut peste o mașina apoi s-a prabușit de pe pod

20:05, 08.03.2024 - Un camion a trecut peste o mașina, apoi s-a prabușit de pe un pod in aceasta dupa amiaza pe DN1. Trei barbați au murit in... The post Trei morți intr-un accident de pe DN1! A trecut peste o mașina apoi s-a prabușit de pe pod appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Trei morți intr-un accident de pe DN1! A trecut peste o mașina apoi s-a prabușit de pe pod

18:21, 08.03.2024 - Un camion a trecut peste o mașina, apoi s-a prabușit de pe un pod in aceasta dupa amiaza pe DN1. Trei barbați au murit in... The post Trei morți intr-un accident de pe DN1! A trecut peste o mașina apoi s-a prabușit de pe pod appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Accident cu 3 morți pe DN1, in Avrig. Un camion a trecut peste o mașina, apoi s-a prabușit de pe un pod

17:05, 08.03.2024 - Trei barbați au murit, vineri, intr-un accident rutier care a avut loc pe drumul national DN1, pe centura orasului Avrig. Un TIR a intrat intr-o mașina dupa ce i-a explodat roata, dupa care a cazut de pe un pod.

Tragedie in Mali: Un autobuz s-a prabușit de pe un pod. Cel puțin 31 de morți

07:45, 28.02.2024 - Cel puțin 31 de oameni au murit in Mali, dupa ce un autobuz a cazut, marți, de pe un pod peste un rau in apropiere de orașul Kenieba din vestul țarii, a anunțat Ministerul Transporturilor, citat de Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?