Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Accident soldat cu trei morți în această dimineață pe E85! A intrat cu mașina pe contrasens

Publicat:

Un accident cumplit, soldat cu moartea a trei persoane, a avut loc vineri dimineața, 29 decembrie, pe DN2-E85, in județul Ialomița, pe raza localitații Cotorca.... The post Accident soldat cu trei morți in aceasta dimineața pe E85! A intrat cu mașina pe contrasens appeared first on · ultimele știri din Arad .

Citeste articolul mai departe pe specialarad.ro…  

Sursa articol: specialarad.ro


Stiri pe aceeasi tema

O mașina in care se aflau doua persoane, implicata intr-un accident, la Piatra Fantanele

08:45, 28.04.2024 - Un echipaj de pompieri și un echipaj de prim ajutor SMURD au fost solicitate sa intervina in aceasta dimineața in localitatea Piatra Fantanele, la un accident rutier. Un accident rutier a avut loc in aceasta dimineața in localitatea Piatra Fantanele. La fața locului au fost identificate doua persoane…

Accident in aceasta dimineața la Mandruloc intre un BMW și un Opel

08:50, 26.04.2024 - In aceasta dimineața, in jur de ora 7:00 a avut loc un accident rutier in localitatea Mandruloc din județul Arad. Din informațiile primite pana la... The post Accident in aceasta dimineața la Mandruloc intre un BMW și un Opel appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Ultima ora – Grav accident rutier in Vaslui: o victima e in coma, iar alta are un picior amputat (FOTO)

08:36, 16.03.2024 - O persoana este in coma, iar alta a ramas fara picior, dupa ce mașina in care se aflau a intrat, sambata dimineața, intr-un cap de pod. „Accident rutier grav in aceasta dimineața la Valeni com. Padureni. O mașina a intrat intr-un cap de pod. Au rezultat 5 victime cu varste intre 17 și 21 de ani,…

(foto) Accident tragic in sudul țarii: Un șofer a murit pe loc, dupa ce a ieșit cu mașina pe contrasens și a lovit alt automobil

18:50, 14.03.2024 - Un accident cu final tragic s-a produs, astazi, in satul Baurci din Gagauzia. Un barbat a murit pe loc, dupa ce mașina pe care o conducea s-a tamponat cu un alt automobil, informeaza Gagauzinfo.md .

Trei morți intr-un accident de pe DN1! A trecut peste o mașina apoi s-a prabușit de pe pod

20:05, 08.03.2024 - Un camion a trecut peste o mașina, apoi s-a prabușit de pe un pod in aceasta dupa amiaza pe DN1. Trei barbați au murit in... The post Trei morți intr-un accident de pe DN1! A trecut peste o mașina apoi s-a prabușit de pe pod appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Trei morți intr-un accident de pe DN1! A trecut peste o mașina apoi s-a prabușit de pe pod

18:21, 08.03.2024 - Un camion a trecut peste o mașina, apoi s-a prabușit de pe un pod in aceasta dupa amiaza pe DN1. Trei barbați au murit in... The post Trei morți intr-un accident de pe DN1! A trecut peste o mașina apoi s-a prabușit de pe pod appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Accident mortal pe DN 19E! Mașina pe care a condus-o s-a lovit de un TIR

08:10, 08.03.2024 - Un accident grav s-a produs joi seara pe DN 19E, in Bihor. Șoferul unui autoturism a intrat in stop cardio respirator, dupa ce mașina pe... The post Accident mortal pe DN 19E! Mașina pe care a condus-o s-a lovit de un TIR appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Grav accident de circulație pe cel mai periculos drum din Cluj in aceasta dimineața, doua persoane au decedat dupa ce mașina in care se aflau s-a izbit de un tir

11:10, 02.02.2024 - Continue reading Grav accident de circulație pe cel mai periculos drum din Cluj in aceasta dimineața, doua persoane au decedat dupa ce mașina in care se aflau s-a izbit de un tir at Info real.


Ce parere ai despre aceasta stire?