Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A spart tiparele şi a încălcat tradiţia. S-a căsătorit în rochie neagră. Ce s-a întâmplat la nuntă

Publicat:

este o mireasa atipica, ce nu crede in superstitii. Bloggerita din Australia a vrut sa demonstreze lumii intregi ca o rochie neagra de mireasa poate sa fie tot atat de frumoasa precum una alba.

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Tradiția de nunta pe care Oana Moșneagu și Vlad Gherman au incalcat-o. Actrița a fost cea care nu s-a putut abține: „I-am aratat”

16:05, 11.04.2024 - Oana Moșneagu și Vlad Gherman și-au unit destinele in fața ofițerului Starii Civile și acum se pregatesc pentru marele eveniment, nunta, programata la inceputul acestei veri. Insa, actorii au recunoscuta ca au incalcat deja o tradiție extrem de importanta. Iata despre ce este vorba!

Lino Golden și Delia, logodnica sa, in toiul pregatirilor pentru nunta! Ce rochie de mireasa va purta bruneta

12:10, 01.03.2024 - Lino Golden și logodnica sa, Delia Salchievici, se pregatesc de pasul cel mare! Deși nu au pus inca toate detaliile la punct, cei doi foști concurenți de la Power Couple Romania iși doresc ca nunta sa aiba loc anul acesta, iar bruneta deja și-a ales rochia de mireasa. Iata ce au declarat cei doi!

Nunta de coșmar pentru o tanara mireasa: soacra i-a aruncat vopsea pe rochie și i-a furat pașaportul

22:55, 28.02.2024 - Visul unei tinere de a avea o nunta perfecta s-a transformat in coșmar dupa ce persoane angajate de familia mirelui au aruncat vopsea roșie pe ea chiar inainte de a merge la altar. Apoi, au trimis Poliția la nunta și au furat pașapoartele mirilor.

Nunta pentru 24 de ore in showbizul romanesc. A imbracat rochia de mireasa

22:25, 23.02.2024 - Zi importanta pentru Kamara! Solistul s-a casatorit cu iubita lui, Gabriella Nastas, pentru 24 de ore. Pe rețelele de socializare, cantarețul și-a surprins fanii dupa ce s-a afișat cu bruneta, el fiind imbracat intr-un costum elegant, iar ea in rochie alba de mireasa. Kamara s-a casatorit cu Gabriella…

Tanar din Alba, trimis in judecata. A baut la o nunta, iar apoi s-a urcat la volan. Urmarea: A produs un grav accident rutier

21:05, 13.02.2024 - Tanar din Alba, trimis in judecata. A baut la o nunta, iar apoi s-a urcat la volan. Urmarea: A produs un grav accident rutier Un tanar din Șugag care s-a urcat beat la volan și a provocat un accident rutier, a fost trimis in judecata. Dosarul a trecut de stadiul de masuri și excepții de camera preliminara…


Ce parere ai despre aceasta stire?