Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A pus crema de ciocolată într-o seringă, apoi a injectat-o într-o banană! Vei încerca şi tu asta!

Publicat:

Clatitele cu crema de ciocolata si banane sunt preferatele oricui, asa ca aceasta idee va fi cu siguranta pe gustul tau.Daca iti place combinatia de banane cu ceva dulce, trebuie sa incerci trucul asta.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Greșeala fatala: O turista a murit in timp ce incerca sa-și faca un selfie alaturi de soțul ei

03:40, 24.04.2024 - O turista chineza de 31 de ani a murit in acest weekend dupa ce a cazut intr-un lac vulcanic acid din provincia indoneziana Java de Est, a relatat presa locala, potrivit DPA, conform Agerpres.

Desertul special al marilor cofetari

09:45, 08.04.2024 - Incercați brownies cu budinca de banane. Este un desert special, o reinterpretare reușita cu banane, din care  obținem o prajitura cu o textura mai untoasa, extrem de apreciata de marii cofetari. Amestecul de banane creeaza echilibrul perfect al aromelor, fara acea aroma artificiala de banana,  potrivit…

Rețeta de mini tarte cu crema de nuca de cocos și ciocolata. Un desert delicios pentru Ziua Internaționala a Femeii

11:10, 08.03.2024 - Pentru aceasta zi speciala de 8 martie, Ziua Internaționala a Femeii, ți-am pregatit o rețeta de mini tarte cu crema de nuca de cocos și ciocolata. Este un desert delicios și perfect pentru aceasta zi. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare!

Joe Biden spune ca Trump va incerca din nou sa rastoarne rezultatul alegerilor daca pierde in noiembrie

20:30, 04.03.2024 - Presedintele Statelor Unite, Joe Biden, a declarat, intr-un interviu publicat luni, ca Donald Trump va face din nou eforturi „sa conteste” rezultatul alegerilor prezidențiale din noiembrie, daca va pierde.

Cel mai BUN tiramisu de casa. Gata in 10 minute

08:35, 26.02.2024 - Ingrediente: 2 lingurite cafea instant (nes) 2 linguri vin de Marsala 50 g fulgi ciocolata amaruie 225 g Mascarpone 4 linguri whiskey 2 linguri zahar pudra 250 ml frisca ½ lingurita esenta de vanilie 8 piscoturi, rupte in cate 3 bucati 1 lingura cacao, pentru servit Mod de preparare: Cafeaua instant…

Rețeta de clatite fara zahar, cu banane. Sunt pufoase și au o aroma delicioasa

13:15, 19.02.2024 - Clatitele sunt gatite in intreaga lume și sunt unul dintre deserturile rapide și delicioase potrivite in zilele in care nu ai foarte mult timp la dispoziție. In cazul in care vrei sa te bucuri de acest preparat, fara sa te ingrași, iata cum sa il gatești fara zahar.

Reteta de tort Mascota – cum faci un tort delicios acasa

12:00, 14.02.2024 - Prajitura mascota și tort mascota au fost și sunt unele dintre cele mai apreciate deserturi pe baza de ciocolata din cofetarii. Indiferent ca este vorba despre tort mascota sau prajitura cu același nume, in principiu, conținutul este același. Acestea conțin crema ganache și stafide. Descopera rețeta…


Ce parere ai despre aceasta stire?