Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A aplicat pe neg un lucru pe care îl ai și tu acasă și a scăpat peste noapte de el! Merită să încerci și tu

Publicat:

Multa lume se confrunta cu veruci și apeleaza la tot felul de substanțe pentru a scapa cât mai repede de ele, însa cel mai la îndemâna tratament și cel mai eficient se afla la tine în bucatarie.

Toata lumea uraște negii și fac tot posibilul ca sa îi îndeparteze, chiar daca de cele mai multe ori o fac într-un mod greșit.

Deși sunt inofensivi, atunci când sunt atinși cu o suprafața mai dura, pot sa se înroșeasca și sa sângereze, iar în acest caz, trebuie sa mergi cât mai repede la un medic dermatolog.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Elevii din Polonia au scapat de temele obligatorii acasa: „Acest lucru a avut loc prea repede, prea precipitat”

08:05, 12.04.2024 - Elevii polonezi au scapat de facut teme obligatorii acasa. Guvernul condus de Tusk s-a ținut de promisiunea facuta la ultimele alegeri parinților care au denunțat o oboseala cronica a școlarilor. Profesorii, insa, sunt nemulțumiți, scrie digi24.ro .

Revoluție la restaurant: ia-ți mancarea acasa – fara costuri suplimentare!

20:00, 21.03.2024 - Cu noile reguli din restaurante care intra in vigoare incepand cu 21 martie, clienții vor putea sa-și ia mancarea la pachet, iar costurile pentru recipientele respective vor fi suportate de local. Aceasta schimbare vine in contextul unei preocupari crescute pentru reducerea risipei alimentare, un pas…

FOTO: H2O CLEANING Bistrița, salvatorii canapelelor și a tapiseriilor distruse de mizerie! Le fac ca noi, rapid, acasa la tine!

19:10, 20.03.2024 - Ce faci cand tapiseria canapelei preaiubite sau a fotoliului preferat arata atat de rau incat dau casei un aspect neingrijit, da nici nu le-ai schimba? Simplu! Chemi echipa H2O CLEANING și ți le fac ca noi! Rapid, bine și la un preț decent. Trebuie sa știi ca folosesc o tehnologie moderna, care usca…

Salarizarea profesorilor in functie de performanta, greu de aplicat. Ministrul Educației: „Nu este simplu, nu se poate face peste noapte”.

14:31, 11.03.2024 - Salarizarea profesorilor in funcție de performanța pare sa reprezinte o provocare pentru ministerul Educației. Criteriul performanței nu poate fi aplicat „peste noapte”, susține ministrul Ligia Deca.

Ciuca, despre serviciul militar. ”Apararea incepe acasa”

22:30, 12.02.2024 - Presedintele Senatului, Nicolae Ciuca, liderul PNL, a declarat, luni, ca responsabilitatea Apararii incepe acasa, chiar daca tara noastra este membru NATO, iar serviciul militar obligatoriu nu va fi introdus in Romania. El a subliniat, intr-un interviu la Realitatea Plus, nevoia de adaptare a legislatiei…

O zi in care ploua cu lacrimi la Manchester. 66 de ani de la dezastrul aviatic » „Hai, mama! Du-ma repede acasa. Am meci cu Wolves și nu pot sa-l ratez”

15:35, 06.02.2024 - Manchester United sufera cumplit in fiecare an, pe 6 februarie. Au trecut 66 de ani de la accidentul care a ucis la Munchen 8 jucatori ai lui United. Bobby Charlton, 20 de atunci, a fost salvat. Colegul și prietenul sau Duncan Edwards și-a pierdut viața la 15 zile dupa dezastrul aviatic. Avea 21 de…

Ce a spus Cornel Dinicu, dupa ce a scapat de arestul preventiv și s-a intors acasa: „Nu e nicio…” – VIDEO

14:40, 02.02.2024 - Omul de afaceri considerat a fi patronul de facto al pensiunii din Prahova, mistuite de incendiul devastator ce a avut loc in a doua zi de Craciun a anului trecut, s-a intors acasa. Dinicu a fost plasat in arest la domiciliu. Dupa ce judecatorii au decis inlocuirea arestului preventiv cu masura arestului…

Flutur le-a solicitat sutelor de liberali prezenți la o intalnire de lucru sa plece acasa și sa nu raspunda provocarilor protestatarilor de la AUR (FOTO)

14:56, 28.01.2024 - Președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, le-a solicitat astazi celor cateva sute de liberali prezenți astazi la o intalnire de lucru in incinta Casei de Cultura din Suceava sa plece acasa dupa discuții și sa nu raspunda provocarilor celor de la AUR care organizeaza un protest in centrul municipiului…


Ce parere ai despre aceasta stire?