Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

2 ani de la bombardarea teatrului din Mariupol, unde se adăposteau sute de civili. „Fiecare criminal rus trebuie tras la răspundere”

Publicat:
2 ani de la bombardarea teatrului din Mariupol, unde se adăposteau sute de civili. „Fiecare criminal rus trebuie tras la răspundere”

Presedintele ucrainean a dat asigurari sambata, la implinirea a doi ani de bombardarea teatrului din Mariupol, ca Rusia va plati pentru masacrul pe care l-a provocat. Sute de civili se adaposteau in cladirea teatrului, iar in exteriorul ei fusesera amplasate semne care anunțau clar ca inauntru se afla copii, insa asta nu a impiedicat avioanele rusești sa lanseze bombe de mare putere asupra edificiului.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol si foto: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Previziunea sumbra a lui Zelenski: „Ucraina va pierde razboiul, daca Congresul nu ajuta Ucraina”

10:35, 08.04.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a avertizat, duminica, ca tara sa va pierde razboiul in fata Rusiei daca ajutorul american de 60 miliarde de dolari ramane blocat in Congres, intr-un moment in care Rusia isi intensifica presiunea in estul tarii, transmite AFP.

Razboi in Ucraina, ziua 765. Rusia spune ca a gasit dovada legaturii dintre teroriștii care au ucis peste 140 de oameni la Moscova și "naționaliștii ucraineni"

08:46, 29.03.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 765. Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a pledat pe langa presedintele Camerei Reprezentantilor, Mike Johnson, in favoarea unei "adoptari rapide" a unui ajutor militar "vital" pentru tara sa.

Zelenski promite razbunare: 'Fiecare ucigas rus trebuie tras la raspundere pentru actiunile lui!' (VIDEO)

19:20, 16.03.2024 - Presedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a dat asigurari sambata ca Rusia va plati pentru masacrul pe care l-a provocat in urma cu exact doi ani, cand a bombardat Teatrul Dramatic din Mariupol, in regiunea ucraineana Donetk (est), cu sute de civili inauntru, inclusiv copii, informeaza EFE, relateaza…

Zelenski se bucura pentru primul premiu Oscar din istoria Ucrainei pentru documentarul ”20 days in Mariupol”

03:10, 12.03.2024 - Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a salutat primul premiu Oscar din istoria țarii sale, caștigat de documentarul ”20 days in Mariupol”. Liderul de la Kiev considera ca documentarul arata ”adevarul despre terorismul rusesc”, potrivit jurnalul.ro. Liderul de la Kiev, Volodimir Zelenski, a salutat…

LIVE TEXT - Razboi in Ucraina: Turcia se ofera sa gazduiasca un summit pentru incheierea pacii intre Ucraina si Rusia

08:41, 09.03.2024 - Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a anuntat vineri ca tara sa se ofera sa gazduiasca un summit pentru incheierea pacii intre Rusia si Ucraina, pentru a pune capat razboiului, transmite Reuters. STIRIPESURSE.RO va prezinta mai jos, in format „live text”, principalele știri legate de razboiul din…

Zalujnii, numit ambasador in Marea Britanie

20:40, 07.03.2024 - Fostul comandant-șef ucrainean, generalul Valeri Zalujnii, schimbat din funcție la inceputul lunii februarie, a fost numit ambasador in Marea Britanie, un aliat-cheie al Kievului in razboiul impotriva Rusiei, a anunțat joi Ministerul ucrainean de Externe, citat de agenția AFP. „Președintele a aprobat…

Armata ucraineana va desfașura actiuni de contraofensiva in 2024, anunța comandantul forțelor terestre. „Vom stabiliza situatia in scurt timp”

21:35, 06.03.2024 - Armata ucraineana va stabiliza situatia pe campul de lupta si are in vedere formarea unor unitati pentru actiuni contraofensive in cursul acestui an, a afirmat miercuri, 6 martie, generalul Oleksandr Pavliuk, comandantul fortelor terestre ale Ucrainei, citat de Reuters și Agerpres.Ucrainenii au fost…

Ucraina a legalizat folosirea canabisului in scop medical: Zelenski a promulgat legea

10:10, 16.02.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a promulgat legea privind folosirea canabisului in scop medical dupa ce activiștii au cerut o astfel de masura pentru tratarea persoanelor ranite sau traumatizate de razboiul declanșat de Rusia, conform Reuters, scrie hotnews.ro .


Ce parere ai despre aceasta stire?