Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ziua Vinului a adunat mii de oameni în centrul Chişinăului

Publicat:

, care se desfasoara sambata si duminica la Chisinau, a adunat mii de oameni in (PMAN). Vinificatorii au pus la dispozitia vizitatorilor zeci de soiuri de vinuri pentru degustare, transmite IPN.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Incendiu in centrul Chișinaului: O construcție și un Mercedes Sprinter, distruse de flacari

11:50, 29.04.2024 - Un incendiu a izbucnit pe strada Ismail din centrul capitalei. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 4:29, iar la fața locului au fost indreptate doua echipe de pompieri. Potrivit informațiilor, in urma incendiului nimeni nu a avut de suferit.

Incendiu in centrul Chișinaului: O construcție auxiliara și un Mercedes Sprinter, distruse de flacari

10:50, 29.04.2024 - Un incendiu a izbucnit pe strada Ismail din centrul capitalei. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 4:29, iar la fața locului au fost indreptate doua echipe de pompieri. Potrivit informațiilor, in urma incendiului nimeni nu a avut de suferit.

Sarbatoarea de Sf. Gheorghe din centrul Londrei s-a transformat in incaierare cu poliția. „Acești oameni nu sunt patrioți. Sunt niște huligani” | VIDEO

09:11, 24.04.2024 - O adunare organizata in centrul Londrei pentru a celebra Ziua Sfantului Gheorghe, patronul spiritual al Angliei, s-a transformat in violența in urma unei incaierari cu polițiștii metropolitani, care au facut si sase arestari.

Mii de oameni au fost prezenți in centrul Oradiei la parada militara care a marcat 105 ani de la eliberarea orașului

12:40, 20.04.2024 - La 20 aprilie, municipiul Oradea iși sarbatorește istoria prin marcarea a 105 ani de la intrarea trupelor romane in oraș, evenimentul marcand instaurarea administrației romanești in orașil de pe Crișul Repede.

Proprietarul unei locuințe din centrul Timișoarei folosea oameni ai strazii pentru a se debarasa ilegal de deșeuri

12:01, 08.03.2024 - Rampa clandestina de deșeuri din construcție, descoperita de polițiștii locali in centrul Timișoarei, pe Bd. C.D. Loga. Proprietarul unei locuințe din zona s-a folosit de oameni fara adapost pentru a scapa ilegal de gunoaie.

Incendiu la un depozit din Iași: Doi oameni se salveaza pe acoperiș

17:56, 16.02.2024 - Un incendiu puternic a avut loc, vineri, la un spațiu de depozitare a materialelor textile, in municipiul Iași. Doua persoane au fost evacuate de pompieri de pe acoperișul cladirii invecinate. Cauza probabila de producere a incendiului a fost fumatul in locuri nepermise „Astazi, 16 februarie a.c.,…

Transportatorii ies la protest și spun ca ar putea bloca centrul capitalei

12:20, 14.02.2024 - Miine transportatorii anunța ca vor ieși la protest in centrul capitalei. Protestul se va desfașura in Piața Marii Adunari Naționale și va incepe la ora 11:00, {{731105}}”In privința protestului transportatorilor preconizat pentru data de 15 februarie 2024, dupa ședința organizata de Primaria mun. Chișinau,…

Republica Moldova: Incendiu suspect la Centrul de informare NATO

07:16, 12.02.2024 - Daca va reuși sa-și atinga obiectivele in Ucraina, va cauta oare Rusia sa-și extinda stapanirea in „Republica Moldoveneasca Nistreana”, adica asupra Transnistriei, care s-a separat de Moldova in 1991? Acestea sunt temerile Chișinaului... Mai ales ca mai multe declarații ale oficialitaților ruși sugereaza…


Ce parere ai despre aceasta stire?