Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ziua Internaţională pentru Muncă Decentă

Publicat:

Ziua Internationala pentru Munca Decenta- 7 octombrie, a fost desemnata in urma cu sase ani, de a Sindicatelor.
Conceptul de “Munca Decenta” a fost propus de Organizatia Internationala a Muncii (OIM) in anul 2000.
Munca Decenta pune accent pe: sanse egale la locul de munca, pentru eliminarea oricarei discriminari; asigurarea unei remuneratii decente pentru muncitori si familia lor, care sa le permita un trai decent; garantarea unei protectii sociale in caz de boala, de sarcina si pentru orice alte situatii cu care angajatii se confrunta de-a lungul vietii; excluderea…

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Excluderea Ungariei din București 9? Aliații și-au piedut rabdarea

12:46, 11.06.2024 - Diplomații statelor din Formatul București 9, grupul care reunește țarile din Flancul Estic al NATO, au discutat despre posibilitatea de a o exclude pe Ungaria din club, au anunțat surse familiare cu discuțiile pentru  Financial Times scrie b1.ro. La reuniunile recente Ungaria a blocat prin veto concluziile…

Declaratie comuna ce sustine un acord de incetare a focului in conflictul Israel - Hamas semnata de mai multi lideri, printre care si presedintele Romaniei

18:45, 06.06.2024 - Liderii din Romania, Statele Unite, Argentina, Austria, Brazilia, Bulgaria, Canada, Columbia, Danemarca, Franta, Germania, Polonia, Portugalia, Serbia, Spania, Thailanda si Regatul Unit au facut apel la Hamas sa inceteze focul si sa elibereze ostatici."In calitate de lideri ai unor tari profund ingrijorate…

Romanii, campioni la orele petrecute la munca. Stam cu 7 ore mai mult pe saptamana, fața de restul angajaților din UE

21:06, 03.06.2024 - Romanii muncesc cu 7 ore mai mult in fiecare saptamana decat olandezii sau cu 6 ore in plus fața de austrieci, arata datele publicate de Eurostat.  Cele mai lungi saptamani de lucru au fost inregistrate in Grecia (39,8 ore), Romania (39,5), Polonia (39,3) și Bulgaria (39,0). In schimb, Olanda a avut…

Romanii, campioni la orele petrecute la munca. Stam cu 7 ore mai mult pe saptamana, fața de restul angajaților din UE

09:11, 02.06.2024 - Romanii muncesc cu 7 ore mai mult in fiecare saptamana decat olandezii sau cu 6 ore in plus fața de austrieci, arata datele publicate de Eurostat.  Cele mai lungi saptamani de lucru au fost inregistrate in Grecia (39,8 ore), Romania (39,5), Polonia (39,3) și Bulgaria (39,0). In schimb, Olanda a avut…

Romania, printre țarile din UE cu cele mai multe ore lucrate intr-o saptamana

11:16, 31.05.2024 - Durata obisnuita a programului de lucru saptamanal al persoanelor cu varsta cuprinsa intre 20 si 64 de ani din Uniunea Europeana a fost anul trecut de 36,1 ore, in medie, potrivit datelor publicate de Eurostat. Astfel, exista diferente semnificative in randul statelor membre. Astfel cel mai mare numar…

Comisia Europeana: Deficitul de competente si o pondere semnificativa a muncii la negru, factori care explica somajul de lunga durata in Romania

00:41, 10.05.2024 - Factorii care explica somajul de lunga durata in Romania includ deficitul de competente si o pondere semnificativa a muncii la negru, care era estimata la 1,4 milioane de persoane, arata o analiza de tara a Comisiei Europene data publicitații și preluata de Agerpres. Potrivit Executivului comunitar,…

Se schimba polii de putere din Europa: Romania și alte state din regiune ajung din urma Germania

08:55, 02.05.2024 - Pe data de 1 mai s-au implinit 20 de ani de la aderarea la UE a 10 state. Opt dintre acestea sunt din regiunea Europei Centrale si de Est - Cehia, Estonia, Ungaria, Letonia, Lituania, Polonia, Slovacia, Slovenia. Celelalte doua sunt Cipru si Malta. Din urma vin tare Romania și Bulgaria, care și-au triplat…

Metodologia de aprobare a prețurilor la medicamente, in prag de schimbare

12:15, 08.04.2024 - Principiile generale privind metodologia de calcul a prețurilor maximale pentru medicamentele eliberate cu prescripție medicala au ramas neschimbate inca din 2009, respectiv, regula celui mai mic preț din țarile de comparație (i.e., prețul aprobat in Romania nu poate depași cel mai mic preț al aceluiași…


Ce parere ai despre aceasta stire?