Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ziua Frantei, 14 iulie: Restrictii de circulatie in Capitala, luni dupa-amiaza

Publicat:

In aceasta dupa-amiaza, de la ora 15.30 incepand, in centrul capitalei va fi restritionata circulatia autovehiculelor, cu ocazia unor manifestari prilejuite de a Frantei. In ziua in care francezii marcheaza 225 de ani de la , la Bucuresti are loc un eveniment menit sa marcheze sarbatoarea importanta pentru Franta. Astfel, activitatile organizate [...] , 14 iulie: Restrictii de circulatie in Capitala, luni dupa-amiaza

Citeste articolul mai departe pe enational.ro…  

Sursa articol: enational.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vreme calda in Capitala, cu maxime de 34 de grade. Dupa-amiaza, averse și vant

10:36, 03.06.2024 - Vremea va fi, luni, calduroasa in Capitala, cu maxime de pana la 34 de grade, iar dupa-amiaza se vor inregistra averse și vant puternic, potrivit prognozei speciale pentru București emise de ANM.

Restrictii de circulatie sambata pe Soseaua Kiseleff, unde au loc concerte si spectacole pentru copii

07:30, 01.06.2024 - Traficul rutier va fi restrictionat sambata, pe Soseaua Pavel D. Kiseleff din Capitala, cu ocazia desfasurarii unui eveniment intitulat "UNO'', care consta in concerte si spectacole pentru copii, dar si montarea unor ateliere handmade.

Restrictii de circulatie sambata pe Soseaua Kiseleff din Capitala, unde au loc concerte si spectacole pentru copii

17:50, 31.05.2024 - Traficul rutier va fi restrictionat sambata, pe Soseaua Pavel D. Kiseleff din Capitala, cu ocazia desfasurarii unui eveniment intitulat „UNO”, care consta in concerte si spectacole pentru copii, dar si montarea unor ateliere handmade.

Cea de-a 13-a editie a semimaratonului Bucuresti din acest weekend va veni cu restricții de circulație

08:20, 11.05.2024 - Aproximativ 10.000 de alergatori sunt asteptati la cea de-a 13-a editie a semimaratonului Bucuresti, competitie care are loc in acest weekend, conform news.ro.Evenimentul reuneste mai multe curse de alergare, -21 km, stafeta (3 x 6,5km + 7km + 7,6km), 10km, si 2,5 km.

Autostrada Soarelui, blocata: Restrictii de circulatie pe autostrada A2 Bucuresti - Constanta, pana pe 25 aprilie

11:10, 21.04.2024 - Pe autostrada A2 Bucuresti - Constanta sunt in vigoare restrictii de circulatie pana la data de 25 aprilie, din cauza unor lucrari la parapetul median, iar soferii sunt sfatuiti sa mearga si pe DN 3 ca ruta alternativa, a informat duminica Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane.

Un elev de 15 ani a MURIT dupa ce a fost atacat cand a iesit de la ore, in Franța

20:16, 05.04.2024 - Atacul, care s-a petrecut de joi, vine intr-un moment de tensiuni sporite in scolile franceze. La inceputul acestei saptamani, o adolescenta a fost bagata temporar in coma dupa ce a fost batuta in fata scolii sale din Montpellier, in sudul tarii. In respectivul caz, trei presupusi agresori au fost arestati…

Catolicii sarbatoresc duminica Floriile. Procesiunea de pe strazile Capitalei aduce și restricții in trafic

09:45, 24.03.2024 - Traditionala Procesiune de Florii, la care sunt asteptati sa ia parte credinciosi, persoane consacrate si preoti din comunitatile si parohiile romano-catolice din Bucuresti si imprejurimi, va fi organizata, duminica, in Capitala, de Arhiepiscopia Romano-Catolica de Bucuresti.

Restricții de circulație in București, in acest weekend! Opt linii de autobuz vor fi deviate pentru evenimentul sportiv "Legal Half-Marathon 2024"

18:25, 22.03.2024 - Anunț important pentru bucureșteni! Vor avea loc restricții de circulație in București, in acest weekend! Opt linii de autobuz vor fi deviate pentru evenimentul sportiv "Legal Half-Marathon 2024".


Ce parere ai despre aceasta stire?