Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Zici ca sunt de pe alta planeta! Te sperii cand ii vezi pe oamenii astia! (FOTO)

Publicat:

Este clar! Pentru unii, frumusetea are cu totul si cu totul o alta definitie decat pentru majoritatea dintre noi. Va propunem cateva imagini cu cei mai trasniti oameni de pe planeta. Cand ii vezi pentru prima oara, ai senzatia ca vin de la un bal mascat, dar nu-i nici pe departe asa! Lookul pe care [...] Zici ca sunt de pe alta planeta! Te sperii cand ii vezi pe oamenii astia! (FOTO)

Citeste articolul mai departe pe enational.ro…  

Sursa articol: enational.ro


Stiri pe aceeasi tema

A fost descoperita o planeta care teoretic ar fi locuibila. „E de marimea lui Venus și nici macar nu este departe de Terra”

12:10, 25.05.2024 - Oamenii de știința din Marea Britanie au descoperit o noua planeta, denumita Gliese 12b, care ar putea susține viața și care „nu se afla atat de departe de Terra”, transmite Sky News, citat de digi24.ro .

Nicoleta Nuca a trecut prin traume din cauza fostei relații. Artista a marturisit ca fostul ei iubit era toxic: „Oamenii aștia...”

18:46, 16.05.2024 - Nicoleta Nuca a trecut prin traume din cauza fostei relații. Artista a marturisit ca fostul ei iubit era toxic. Cantareața a facut declarații neașteptate despre fostul ei partener de viața. Iata ce a dezvaluit vedeta!

Noi inregistrari bomba cu oameni-cheie din Statul Paralel: Interceptarea care arunca in aer gașca lui Coldea

22:25, 03.05.2024 - TOCACI: Zi-mi și mie care este scopul și care te-a ajutat? Eu am venit la tine in casa, am vorbit cu nevasta ta, ți-am facut tot ala, am tras de tine sa te ajut, sa iți fac un bine. De ce ai facut treburile astea sa inregistrezi lucrurile astea? Explica-mi și mie.HIDEG: De unde știi ca le-am facut eu?TOCACI:…

Oamenii de știința au reușit sa produca „plasticul viu”. Cum ar putea salva materialul-minune planeta de la dezastru ecologic

21:01, 30.04.2024 - O echipa internationala de oameni de stiinta a reusit sa conceapa un material biodegradabil compus din bacterii cu capacitatea de a se descompune la sfarsitul duratei sale de viata utila, aducand, astfel, o raza de speranta in fata uneia dintre cele mai grave probleme de mediu, poluarea cu plastic.

Sportivul George Balta a fost parasit de prieteni, dupa ce-a ramas paralizat: „Imi plangeau de mila! N-am nevoie de oamenii aștia, sa nu-i mai vad!”

13:30, 24.03.2024 - In 2006, in timpul unui meci de pregatire, la doar 20 de ani, rugby-stul George Balta a suferit un grav accident pe teren și a ramas paralizat de la gat in jos. Astazi, dupa 18 ani de munca și de mii de ore de recuperare, sportivul iși mișca mainile, dar se deplaseaza intr-un scaun cu rotile. Emisiunea…

Cozmin Gușa raspunde atacurilor lui Marius Vizer: „Vrea sa distruga o federație ce refuza sa-i aleaga interpușii”

10:41, 13.03.2024 - „Atacurile din exterior nu ma afecteaza deloc, pentru ca toata viața mea a fost o lupta. Nu la mine e problema acestor atacuri. Problema acestor atacuri este la structura și la spiritul oamenilor din federație, pentru ca, atacurile fiind nedrepte și neadevarate, ii frustreaza pe cei care muncesc. Mai…

Scandalul Roșia Montana. Cioloș: „Ciolacu și Ponta manipuleaza profesionist. Oamenii aștia nu au ce cauta in fruntea statului”

12:40, 09.03.2024 - Europarlamentarul Partidului REPER Dacian Ciolos a declarat sambata, la Digi24, dupa verdictul in procesul Roșia Montana, ca „manipularea e facuta profesionist de cei de la PSD” și a spus ca „e clar ca oamenii aștia nu mai au ce cauta in fruntea statului” și ca spera ca „cetațenii sa se trezeasca”.

Traian Basescu: 'Diana Șoșoaca simpatizeaza Moscova din sinceritate, marea problema e cu cei care se dau mari democrați'

21:51, 05.03.2024 - „Diana Șoșoaca simpatizeaza Moscova din sinceritatea, marea problema e cu cei care se dau mari democrați”, a spus fostul președinte Traian Basescu, marți seara, la Digi24. „Au trecut 20 de ani cu doi președinți de dreapta. Pai i-aș ruga pe oamenii aștia sa se uite la Romania de acum 20 de ani și…


Ce parere ai despre aceasta stire?