Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ziarul de Iaşi şi “Complexul Hotelier Ciric te răsfaţă

Publicat:

Cod alb cu sos meuniere Ingrediente: 400 g file cod, 3 linguri faina, ulei pentru prajit, sare, piper. Pentru sos: 50 g unt, zeama de la o jumatate de lamaie, o legatura patrunjel, o lingura capere, sare, piper. Mod de preparare: Se da pestele prin faina amestecata cu sare si piper, se prajeste in ulei, dupa care se scoate pe un servet de hartie. Pentru sos, se topeste untul pana cand prinde o culoare maronie, dupa care se adauga zeama de lamaie si capere (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce ingrediente din mancarea pentru caini și pisici trebuie evitate

10:06, 14.06.2024 - Ca și in cazul oamenilor, printre responsabilii de sanatatea precara a animalelor de companie este și alimentația, iar prima condiție pentru a alege alimente de calitate este sa citim bine lista de ingrediente și sa știm ce ingrediente trebuie evitate. Iata cateva recomandari oferite de brandul internațional…

Secretul celei mai bune salate de icre. Ce trebuie sa faci ca sa nu se taie: trucul folosit de marii bucatari

07:26, 14.06.2024 - Mulți au renunțat dupa incercari nereușite și ingrediente irosite. Secretul pentru a preveni taierea salatei consta in primul pas al procesului. Inițial, icrele trebuie mixate singure, timp de 1-2 minute, fara a adauga ulei. Doar dupa ce pelicula ce inconjoara bobițele este sparta, icrele vor putea…

Sorin Bontea a dezvaluit secretul! De ce sunt atat de speciale sarmalele bucatarului: ingredientul care le da savoare

10:01, 30.05.2024 - Pentru a obține cele mai aromate și gustoase sarmale, Chef Sorin Bontea recomanda un truc simplu dar eficient: adaugarea unui strat de costița afumata intre straturile de sarmale din oala de gatit. Acest ingredient confera sarmalelor o aroma intensa și un gust deosebit, care va surprinde și incanta…

Cel mai rapid desert cu corcodușe

06:00, 23.05.2024 - Cel mai rapid desert cu corcodușe. A venit sezonul corcodușelor. Acestea se gasesc mai oriunde, poate chiar pe drumuri, dar și in paduri. Corcodușele se mai gasesc și in piețe, iar mai mereu au un preț cat se poate de accesibil. Ele pot fi transformate insa și intr-un desert de-a dreptul delicios. Cel…

Cum obții cea mai delicioasa dulceața de capșuni. Ingredinetul pe care doar marile gospodine il cunosc: toata savoarea sta in el

08:01, 22.05.2024 - Poate ca mulți dintre noi ne putem gandi ca dulceața de capșuni, cat și orice fel de dulceața, in general, este un preparat destul de simplu de facut. Cu toate acestea, exista cateva trucuri pe care trebuie sa le știm, daca vrem sa ne iasa o dulceața cu adevarat delicioasa, de care sa nu ne mai saturam!…

Cum sa faci smantana de post. Vei obține o textura fina și un gust placut

09:45, 28.03.2024 - Cum sa faci smantana de post. Vei obține o textura fina și un gust placut. Pentru iubitorii de smantana exista soluții in perioada postului. Poți sa faci smantana de post acasa cu doar cateva ingrediente. Ingredientul secret insa este tofu, care se va integra perfect. Lista cu ingrediente e urmatoarea:…

Rețeta de masline pane. Cum faci masline pane umplute cu branza

09:05, 28.03.2024 - Maslinele pane au o textura crocanta și pot fi gustarea ideala sau preparatul perfect de la aperitiv, pentru toți membri familiei. Iata cum faci acasa masline pane.Pentru a pregati masline pane, poți alege orice tip de masline, in funcție de preferințe, singura condiție este sa fie fara samburi. Pentru…

Ardei umpluti de post. Reteta maicutelor de la Manastirea Prislop. Ingredientul secret pentru un gust unic

08:25, 26.03.2024 - Ardei umpluți de post. Ingrediente:7 ardei grasi1 ardei2 morcovi2 cepe150 g orez3 rosiiboia de ardei dulcepiper, sare50 ml ulei1 lingura de faina1 lingurita de vegetapatrunjel Postul Paștelui 2024. Rețete de post: cum faci cele mai delicioase chifteluțe manastirești Ardei umpluți de post. Mod de preparare: Ardeii…


Ce parere ai despre aceasta stire?