Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Zi istorică! FC Barcelona și Juventus Torino se întâlnesc în finala Ligii Campionilor

Publicat:

Doua dintre cele mai mari echipe de pe continent, FC Barcelona și , se vor infrunta, in aceasta seara, de la ora 21,45 (ora Romaniei), in finala la fotbal, pe Olympiastadion din Berlin.Pentru ambii antrenori, (Barca) și (Juve), caștigarea trofeului ar fi incununarea unei triple remarcabile, care mai cuprinde titlul și cupa. a mai reușit acest lucru in 2009, pentru ...

Citeste articolul mai departe pe cugetliber.ro…  

Sursa articol: cugetliber.ro


Stiri pe aceeasi tema

Juventus Torino și-a demis antrenorul dupa caștigarea Cupei Italiei

19:20, 17.05.2024 - Deși a incheiat sezonul cu un trofeu cucerit, Juventus Torino a a anunțat vineri desparțirea de antrenorul Massimiliano Allegri dupa trei sezoane, din cauza comportamentului sau de la finala Cupei Italiei.

Antrenorul Massimiliano Allegri (Juventus), suspendat dupa ce a fost eliminat in finala Cupei Italiei

22:25, 16.05.2024 - Massimiliano Allegri, antrenorul lui Juventus Torino, a fost suspendat doua meciuri de Federatia italiana de fotbal (FIGC) dupa ce a fost eliminat in finala Cupei Italiei, castigata miercuri de echipa sa pe Stadionul Olimpic din Roma, informeaza AFP, potrivit Agerpres.

Antrenorul lui Juventus, Allegri, suspendat și amendat dupa scandalul din finala Cupei Italiei

19:05, 16.05.2024 - Antrenorul lui Juventus, Massimiliano Allegri, a fost suspendat pentru doua meciuri din Cupa Italiei și amendat cu 5.000 de euro dupa ce a primit un cartonaș roșu in victoria de miercuri seara cu Atalanta. Allegri risca sa fie demis inca de saptamana aceasta, conform presei din Italia, potrivit mediafax.

Corvinul, victorie istorica in finala Cupei Romaniei Betano » Analizam Corvinul - Oțelul Galați impreuna cu Laszlo Balint

09:00, 16.05.2024 - Alexandru Barbu revine cu o noua ediție GSP Live, azi, de la ora 11:00. Invitatul jurnalistului GSP este Laszlo Balint, antrenorul celor de la Petrolul Ploiești. Cei doi vor discuta despre: victoria istorica obținuta de Corvinul Hunedoara, la penalty-uri, in fața celor de la Oțelul Galați, in finala…

Gafa din prelungirile semifinalei Ligii Campionilor l-ar putea scoate din calcule pentru finala Euro 2024!

14:10, 13.05.2024 - Szymon Marciniak (43 de ani) risca sa plateasca scump pentru golul anulat lui Bayern, la returul semifinalei Ligii Campionilor (1-2 cu Real Madrid). Surse de la UEFA susțin ca arbitrul polonez are șanse minime sa conduca finala Euro 2024 pe 14 iulie, programata la Berlin, singura competiție majora la…

Luis Enrique: Toate infrangerile dor și enerveaza, dar PSG poate ajunge in semifinalele UCL

14:01, 11.04.2024 - Antrenorul lui Paris Saint-Germain, Luis Enrique, a declarat ca este inca increzator ca echipa sa poate depași eșecul de miercuri de pe teren propriu in fața Barcelonei in sferturile de finala ale Ligii Campionilor și ca se poate califica in semifinale, potrivit mediafax.

Handbal (f): CSM București s-a calificat in sferturile de finala ale Ligii Campionilor

18:55, 24.03.2024 - Campioana Romaniei la handbal feminin, CSM București, s-a calificat duminica in sferturile de finala ale Ligii Campionilor, dupa ce a trecut in dubla manșa de slovenele de la Krim Ljubljana.

Barca s-a impus acasa (3-1) și merge in sferturile Ligii Campionilor

00:46, 13.03.2024 - FC Barcelona s-a calificat in sferturile de finala ale Ligii Campionilor la fotbal, dupa ce a invins-o pe SSC Napoli cu scorul de 3-1 (2-1), marti seara, pe Estadi Olimpic Lluis Companys, in mansa secunda a optimilor.


Ce parere ai despre aceasta stire?