Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Zeci de români, în derivă, de luni întregi! Sunt blocați pe mare, pe vasele de croazieră pe care lucrează: „Supravieţuiesc, pur şi simplu încerc să rezist”

Publicat:

Pandemia si restrictiile impuse pentru combaterea ei au surprins, in largul marilor si oceanelor, mii de oameni imbarcati pe nave mari si mici. Multi dintre ei au ramas blocati departe de casa si nu s-au putut repatria nici pana acum, chiar daca NU sunt infectati cu virusul.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Marturii ale copiilor romani blocați in Dubai: „Am fost complet surprins de fenomen. M-am speriat” VIDEO

15:51, 19.04.2024 - Cei 20 de copii din Sibiu ramași blocați in Dubai din cauza condițiilor meteo au trait clipe de coșmar, potrivit marturisirilor facute de cațiva dintre ei pe aeroportul din Abu Dhabi, acolo unde au fost transportați pentru a fi aduși acasa cu avionul premierului Ciolacu.

MAE, anunț de ultima ora! Mai mulți romani sunt blocați in Dubai din cauza inundațiilor

13:35, 18.04.2024 - Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a emis un anunț de ultima ora referitor la situația de urgența din Dubai, unde mai mulți romani au fost blocați din cauza inundațiilor devastatoare. Autoritațile locale și echipa diplomatica romana au mobilizate pentru a interveni și a oferi asistența acestor cetațeni…

MAE: Unul din cele doua grupuri de romani blocați in Aeroportul din Dubai a ajuns acasa

13:20, 18.04.2024 - Unul dintre cele doua grupuri de cetateni romani blocati in Aeroportul International Dubai a revenit in tara, joi, cu o cursa care a operat din Abu Dhabi, a anuntat Ministerul Afacerilor Externe, potrivit agerpres.ro. Reprezentantii companiei aeriene cu care acestia ar fi trebuit sa fie transportati…

Ultima ora – Romani blocați in Dubai, din cauza inundațiilor: MAE a intrat in alerta (VIDEO)

18:25, 17.04.2024 - Ultima ora: Romani blocați in Dubai, din cauza inundațiilor: MAE a intrat in alerta Doua grupuri de cetațeni romani ale caror curse aeriene au fost anulate din cauza fenomenelor meteorologice extreme sunt blocate in Aeroportul Internațional Dubai, anunța MAE, relateaza Mediafax.

Senat: Pasaportul simplu temporar se elibereaza doar in situatii de urgenta

19:10, 18.03.2024 - Senatul a adoptat, luni, proiectul de lege al Guvernului de modificare a Legii 248 2005 prin care pasaportul simplu temporar se elibereaza doar in situatii de urgenta ce presupun deplasarea in strainatate sau continuarea calatoriei ori reglementarea sederii situatiei juridice a cetatenilor romani aflati…

Cu 14.000 de angajati in plus, intr-un an, in institutiile statului. Aproape 1.300.000 de romani lucreaza la stat

12:10, 26.02.2024 - La stat e cel mai bine. La stat e calduț. E fara program prelungit si de aici e tare greu sa te mai dea cineva... The post Cu 14.000 de angajati in plus, intr-un an, in institutiile statului. Aproape 1.300.000 de romani lucreaza la stat appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Holera: 3.000 de oameni, blocați pe un vas de croaziera

11:10, 26.02.2024 - Africa de Sud se lupta cu un focar masiv de holera, autoritațile din Mauritius fiind, de asemenea, ingrijorate de un posibil focar de holera pe o nava de croaziera, scrie pres a austriaca. De aceea, au impiedicat debarcarea a aproape 2.200 de pasageri. Peste 3.000 de oameni sunt blocați la bordul unui…

Alerta de holera la bordul unui vas de croaziera. Peste 3000 de oameni sunt blocați in largul insulei Mauritius

10:50, 26.02.2024 - Peste 3.000 de persoane sunt blocate la bordul unui vas de croaziera in largul insulei Mauritius din Africa de Est din cauza unei potentiale epidemii de holera, transmite luni agentia DPA, preluata de Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?