Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Yemen: Arabia Saudită i-a solicitat Pakistanului 'trupe' și 'avioane'

Publicat:

i-a solicitat Pakistanului soldați și avioane de lupta pentru operațiunea sa impotriva rebelilor din Yemen, a anunțat luni ministrul pakistanez al apararii, subliniind ca Islamabadul cauta pentru moment o soluție 'pașnica' pentru conflictul yemenit, informeaza AFP.

Foto: (c) REUTERS/

La cererea premierului , parlamentarii pakistanezi s-au întrunit luni într-o ședința speciala, pentru a dezbate asupra participarii sau neparticiparii Pakistanului la coaliția condusa de împotriva…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Guvernul de la Berlin autorizeaza Ucraina sa foloseasca arme germane impotriva unor tinte din Rusia

14:11, 31.05.2024 - Guvernul german a anuntat vineri ca a autorizat Ucraina sa utilizeze arme furnizate de Berlin impotriva unor tinte de pe teritoriul Rusiei, pentru a se apara impotriva atacurilor lansate din apropierea frontierei asupra regiunii Harkov.

Gigantul Airbus a dat lovitura! A primit cea mai mare comanda de avioane din istoria Arabiei Saudite

17:05, 20.05.2024 - Saudia Group, compania aeriana nationala din Arabia Saudita, a anuntat luni o comanda ferma pentru 105 avioane Airbus, pe care a descris-o drept cel mai important contract din istoria aviatiei din Arabia Saudita, transmite AFP, conform AGERPRES.

Airbus a primit cea mai mare comanda de avioane din istoria Arabiei Saudite

17:00, 20.05.2024 - Saudia Group, compania aeriana nationala din Arabia Saudita, a anuntat luni o comanda ferma pentru 105 avioane Airbus, pe care a descris-o drept cel mai important contract din istoria aviatiei țarii.

Arabia Saudita avertizeaza Israelul impotriva efectuarii operațiunii la Rafah

00:56, 07.05.2024 - Ministerul de Externe asaudit a cerut comunitații internaționale sa „intervina imediat pentru a opri actele de genocid in desfașurare comise de forțele de ocupație impotriva populației civile fara aparare din teritoriile palestiniene ocupate”.

Romania trimite trupe in Orientul Mijlociu. Militarii romani vor lupta impotriva rebelilor Houthi 

16:05, 16.04.2024 - Klaus Iohannis a informat printr-o scrisoare, trimisa marți Parlamentului, ca a aprobat participarea militarilor romani la operațiunile militare coordonate de SUA și UE impotriva rebelilor Houthi in Orientul Mijlociu și a transmis o cerere de aprobare.

Douazeci si sapte de persoane, judecate in procesul scandalului ”Panama Papers”

16:55, 08.04.2024 - ”Este prevazuta audierea a 27 de acuzati cu privire la presupusa comitere a infractiunii de spalare de bani”, a anuntat intr-un comunicat puterea judiciara. Audierile – intr-un tribunal penal – urmeaza sa continue pana la 26 aprilie, precizeaza aceasta.   Le proces des „” s’est ouvert ce lundi au .…

Trotinetele electrice, implicate in mai multe accidente. Care sint recomandarile pentru conducatori

11:20, 05.04.2024 - In primele 3 luni ale anului, s-au produs opt accidente rutiere cu implicarea trotinetelor, in urma carora șapte persoane au suferit traumatisme, transmite Noi.md. {{693177}} Solicitat de agenție, ofițerul de presa al Inspectoratului Național de Securitate Publica, Natalia Golovco, a recomandat conducatorilor…

Reuters: Big Mac devine Big Tech, dar nu fara poticneli

09:55, 17.03.2024 - Aplicatia mobila McDonald’s, chioscurile sale fara oameni pentru preluarea comenzilor, meniurile sale digitizate care se schimba in functie de tendinte, vreme si multe altele si chiar si AI generativa, toate acestea impreuna permit companiei sa obtina vanzari suplimentare si economii in valoare de miliarde…


Ce parere ai despre aceasta stire?