Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

X Factor. Adrian Sălăgean, cadou inedit pentru jurați

Publicat:

In varsta de 29 de ani, vinde termopane de luni pana vineri, insa in weekend se transforma in... staroste.

”De trei ani m-am reapucat de muzica, am inceput ca staroste la nunți, adica un fel de entertainer sau MC, cum s-ar spune in engleza. Sunt omul pe care se bazeaza mirii in ziua nunții, așa ca am mulți susținatori. Numele de scena este Pufosul, nu știu de unde vine, pentru ca eu nu am o problema cu greutatea, ci cu inalțimea... Daca aveam peste doi metri, eram foarte bine”, spune Salagean razand. 

Acesta va veni la ”X Factor” in costumul tradițional pe care…

Citeste articolul mai departe pe dcnews.ro…  

Sursa articol: dcnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Chefi la cuțite, 10 aprilie 2024. Alina Fintineanu i-a surprins pe jurați cu dezvaluirile sale. Cat a platit la școala de patiser

21:35, 10.04.2024 - Alina Fintineanu i-a surprins pe jurați cu dezvaluirile facute, in ediția 11 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, de la Antena 1. Concurenta a renunțat la stomatologie pentru a deveni patiser.

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei in platou. Asistenta TV i-a amuzat pe colegii ei: „Pana nu de mult...”

08:50, 21.03.2024 - Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Ramona Olaru are glumele la ea și in fiecare zi spune cate un banc in emisiune Neatza cu Razvan și Dani de la Antena 1. Iata ce gluma a spus asistenta TV in aceasta dimineața! Ea a reușit sa-i amuze pe colegii ei de breasla și pe telespectatori.

Fanii Chefi la cuțite, pareri dupa prima ediție cu formula de patru noi jurați. „Nu exista chimie intre chefi”

09:40, 19.03.2024 - S-a dat startul sezonului cu numarul 13 al emisiunii Chefi la cuțite. Noul sezon, care a avut premiera la TV luni seara, a adus o schimbare de proporții la masa juriului. E primul sezon fara Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Catalin Scarlatescu in calitate de jurați ai competiției culinare difuzate…

Reguli noi in bucataria Chefi la cuțite: doar trei dintre cei patru jurați vor intra in etapa confruntarilor pe echipe

10:40, 11.03.2024 - Sezonul 13 al celui mai apreciat cooking show din Romania, Chefi la cuțite, care va avea premiera maraton pe 18, 19 și 20 martie, de la 20:30, la Antena 1, vine cu reguli noi in bucatarie, care vor da o noua dimensiune competiției. Daca cei pasionați de gastronomie se vor lupta in etapa preselecțiilor…

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma despre babele din luna martie: „Privind catre varsta pe care...”

09:10, 01.03.2024 - Ramona Olaru spune zilnic glume in emisiunea Neatza cu Razvan și Dani de la Antena 1. In aceasta dimineața, asistenta TV a spus un banc despre babele din luna martie. Vedeta i-a amuzat pe colegii ei și cu siguranța și pe telespectatori.

Motivul pentru care Florin Ristei și Naomi Hedman s-au desparțit. Artistul rupe tacerea: „Sunt suparat! Dar ce sa facem, frate?”

09:40, 18.02.2024 - Florin Ristei face primele declarații despre desparțirea de Naomi Hedman, logodnica lui pe care a cunoscut-o in cadrul emisiunii „X Factor”. Pana acum, artistul s-a ferit sa vorbeasca despre separarea lor.Povestea de iubire dintre Florin Ristei și Naomi Hedman a inceput in urma cu mai mulți ani de zile.…

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma de sezon. Asistenta TV și-a amuzat colegii: „De ce ne grabim catre Sfantul Valentin...”

08:35, 13.02.2024 - Ramona Olaru și-a obișnuit colegii de breasla, dar și telespectatorii cu glumele pe care le spune zilnic in emisiunea Neatza cu Razvan și Dani de la Antena 1. Asistenta TV a spus și astazi un banc. Colegii ei de breasla au ras copios.


Ce parere ai despre aceasta stire?