Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Woody Allen spune că ar putea fi o 'muză' pentru #Metoo

Publicat:

Cineastul american si-a exprimat sprijinul pentru miscarea online de constientizare a hartuirii si abuzului sexual #Metoo si considera ca ar putea fi o "muza" masculina, apreciind ca exemplara propria atitudine de-a lungul intregii sale cariere, informeaza AFP.

Intr-un interviu acordat la postului de televiziune argentinian Canal 13, a apreciat ca este "bine sa-i expunem" pe autorii agresiunilor sexuale, "barbati acuzati de abuzuri de catre 20, 50, sau 100 de femei".

"Eu nu am fost acuzat decat de o singura femeie, in cadrul unui scandal…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Harvey Weinstein scapa de condamnarea pentru viol din 2020

17:56, 25.04.2024 - Condamnarea pentru viol din 2020 a mogulului de la Hollywood Harvey Weinstein a fost anulata de instanța suprema din New York, pe motiv ca nu a primit un proces echitabil. Acuzațiile impotriva lui Weinstein au inceput in 2017 și au declanșat mișcarea #MeToo.

Un nou canal tv de superfilme clasice a intrat in grilele operatorilor din Romania!

14:25, 02.04.2024 - Un nou canal tv de filme intra in grilele operatorilor din Romania! FilmMania, post de televiziune ce aparține de rețeaua americana ABC Networks, deținuta de Walt Disney Company (prezenta in țara noastra și prin AMC, Flm Cafe) s-a lansat oficial. Postul se gasește deocamdata in grilele operatorilor…


Ce parere ai despre aceasta stire?