Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Votul întrerupt la Secţia 391 din Bucureşti, după ce la un membru al comisiei au fost găsite buletine de vot

Publicat:

Procesul electoral a fost suspendat la Sectia 391 din Bucuresti, dupa ce presedintele comisiei a descoperit ca unul dintre membri avea intr-o sacosa buletine de vot.

Secția funcționa in Școala 80 din sectorul 3 al Capitalei.

, directorul cancelariei prefectului Capitalei, nu a precizat daca buletinele de vot gasite intr-o sacosa erau stampilate si nici formatiunea politica din care facea parte membrul din comisie.

In prezent se fac cercetari la secția respectiva.

Citeste articolul mai departe pe b1.ro…  

Sursa articol: b1.ro


Stiri pe aceeasi tema

O profesoara din Azuga data afara de la liceul unde preda, in urma unui scandal, primita la o unitate din București

09:55, 27.04.2024 - Cristina Dumitrescu, o profesoara de matematica data afara de la Liceul Teoretic din Azuga, județul Prahova, iși va continua cariera la Școala nr. 80 din București. Aceasta școala este situata in Sectorul 3 al Capitalei.

Ancheta de la Spitalul Sf. Pantelimon: Primele concluzii

18:45, 17.04.2024 - Comisia interna de analiza a Spitalului Clinic de Urgenta „Sfantul Pantelimon” din Bucuresti nu a constatat „nicio abatere profesionala”, respectandu-se toate protocoalele si procedurile terapeutice existente, releva raportul comisiei, care a analizat o presupusa administrare incorecta a unui medicament…

Angajații care ar putea caștiga in curand 8.000 de lei și acum sunt aproape de salariul minim

19:25, 16.04.2024 - Angajații care ar putea caștiga in curand 8.000 de leiConsilierii PMB au votat pentru un nou proiect care vizeaza o creștere semnificativa a salariilor pentru anumite categorii de angajați. Decizia a fost luata in urma unei ședințe a Consiliului General al Capitalei, in care s-a decis majorarea salariilor…

Alerta de plosnite in Bucuresti! Elevii, trimisi acasa. Unde „nu se face” scoala pe durata dezinsectiei

11:10, 22.03.2024 - Ministerul Educatiei trage un semnal de alarma! Plosnitele au invadat unitatile de invatamant din sectorul 5 din Bucuresti. Asadar, in aceasta zona a Capitalei, elevii nu vor merge la scoala luni, 25 martie. Toate scolile si gradinitele din Sectorul 5 vor fi inchise luni pentru dezinsectie, astfel ca…

Invazie de ploșnițe intr-o școala din București. Parinte: „Cand ajunge copilul acasa il dezbrac afara, il verific. Nu e normal”

11:30, 20.03.2024 - Este alerta intr-o școala din Sectorul 5 al Capitalei. Parinții se plang ca sunt ploșnițe in clase, pe care copiii le-ar aduce acasa pe haine și ghiozdane. Intr-un raspuns pentru Digi24, Primaria Sectorului 5 confirma ca ploșnițele au reaparut, dupa doua ture de dezinsecție.

16 masini din Sectorul 6 al Capitalei, gasite cu geamurile sau lunetele sparte. Cine este principalul suspect

21:25, 13.03.2024 - Politistii din Bucuresti fac cercetari dupa ce 16 autoturisme parcate pe strazi din Sectorul 6 au fost gasite cu geamuri sau lunete sparte. Principalul suspect este un barbat, pe care politistii incearca sa il identifice, relateaza News.ro.Sectia 20 Politie a fost sesizata, miercuri, de mai multi proprietari,…

Cazul copilului violat intr-o școala din București: FACIAS cere masuri urgente

13:25, 05.03.2024 - Fundația pentru Apararea Cetațenilor Impotriva Abuzurilor Statului (FACIAS) a cerut de urgența Inspectoratului Școlar din București (ISMB) sa dispuna suspendarea din funcție a directoarei școlii Gimnaziale Nicolae Titulescu din Sectorul 1 al Capitalei.


Ce parere ai despre aceasta stire?