Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Volkswagen vede în SUV-uri scăparea din furtuna stârnită de Dieselgate

Publicat:

Chiar daca cheltuielile crescande ale scandalului Diesegate au lovit masiv profitul trimestrului al treilea, Volkswagen AG si-a revizuit prognoza castigurilor din anul 2017, pe fondul unei cereri masive de SUV-uri precum Tiguan.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Pagube in ferme dupa furtuna de cod roșu. Pepenii din Dolj, loviți de grindina, rapița la pamant in Olt VIDEO

08:55, 15.06.2024 - Furtuna din noaptea de 13/14 iunie 2024 a pus la pamant culturi in camp, a descoperit solarii, a luat pe sus acoperișuri. La Calarași, in județul Dolj, oamenii spun ca sunt obligați sa renunțe la tone de pepeni verzi „bombardați” de grindina.

Drum surpat in Bistrița Nasaud, dupa furtuna apocaliptica: 20 de case au ramas IZOLATE

09:15, 14.06.2024 - Situația este destul de grava. 20 de gospodarii din satul Ardan, județul Bistrița Nasaud, sunt in acest moment izolate dupa ce, in urma ploilor abundente, drumul comunal a fost afectat in doua porțiuni, fiind inundat de o viitura. ”Aproximativ 20 de gospodarii sunt izolate din punct de vedere al accesului…

Furtuna pe internet dupa concertul Coldplay. Cezar Oautu: „Rasism și circ!!!” Babasha: „Urmeaza un show și mai și”

12:30, 13.06.2024 - Babasha, artistul invitat de Coldplay la Arena Naționala, a fost huiduit, dar și incurajat de public in timpul concertului de miercuri. Momentul starnește dezbateri intense in sfera online, iar experții au explicat de ce suntem o societate atat de divizata.

Sediul Biroului Electoral Central, afectat de ploaie! Municipiul Bucuresti, maturat de o furtuna puternica

20:41, 08.06.2024 - Autoritatea Electorala Permanenta AEP precizeaza ca, in urma fenomenelor meteorologice deosebite care au avut loc in Municipiul Bucuresti, sambata, 8 iunie a.c., infrastructura electorala existenta la nivelul Autoritatii Electorale Permanente si a Biroului Electoral Central BEC este functionala, iar…

Furtuna la Odorheiu Secuiesc. Un panou publicitar a cazut peste un om, 12 copaci s-au rupt

20:11, 03.06.2024 - Furtuna a facut prapad la Odorheiu Secuiesc. Un panou publicitar a cazut peste un om, mai mulți copaci s-au rupt și cateva imobile au fost inundate. Pompierii au fost trimiși in mai multe misiuni.

VIDEO Gheața de un metru pe strazile din Mexic, dupa o furtuna cu grindina

03:10, 27.05.2024 - Dupa valul de caldura din Mexic, care a ucis deja 48 de persoane, o furtuna rara a facut prapad in orașul Puebla, la est de capitala, potrivit Mediafax.Locuitorii din Puebla s-au trezit printre tone de gheața care s-au acumulat pe strazi.

Un panou publicitar rasturnat de furtuna a ucis patru persoane și a ranit alte 60

10:50, 14.05.2024 - Un panou publicitar care masura 70 de metri pe 50 de metri a fost doborat de o furtuna puternica in Mumbai, capitala financiara a Indiei. Patru persoane și-au pierdut viața și cel puțin 60 au fost ranite.

A furat un automobil din curtea unei gospodarii și a plecat cu acesta in localitatea vecina: Un barbat din Drochia, reținut

17:30, 10.04.2024 - Un barbat de 38 de ani din Drochia a fost reținut de oamenii legii, dupa ce a furat un automobil de model Volkswagen din curtea unei gospodarii. Faptașul anterior a mai fost cercetat penal pentru diverse infracțiuni.


Ce parere ai despre aceasta stire?