Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vladimir Putin deplânge pierderea ''ireparabilă'' a unui ''prieten adevărat'', după moartea lui Silvio Berlusconi

Publicat:

Presedintele rus l-a numit pe "prieten adevarat" si "politician de exceptie", intr-un omagiu catre fostul premier italian, decedat luni la varsta de 86 de ani, relateaza Reuters si AFP.

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

Putin e mulțumit de planul de pace al Chinei pentru Ucraina și il lauda pe Xi Jinping: „Beijingul ințelege cu adevarat”

11:25, 15.05.2024 - Presedintele rus, Vladimir Putin, a declarat intr-un interviu difuzat miercuri ca sprijina planul Chinei pentru o reglementare pasnica a crizei ucrainene, afirmand ca Beijingul a inteles perfect ce se ascunde in spatele acestei crize, informeaza Reuters.

Putin ordona exercitii nucleare la care vor participa trupe pozitionate in apropiere de Ucraina

12:11, 06.05.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin a dispus organizarea „in viitorul apropiat” a unor exercitii nucleare la care vor participa in special trupe pozitionate in apropiere de Ucraina. El susține ca acesta este un raspuns la „amenintarile” occidentale fata de Moscova, relateaza AFP si Reuters.

Spionajul american avertizeaza ca razboiul din Ucraina nu se va incheia prea curand: „Situația e favorabila pentru Putin”

23:11, 02.05.2024 - Presedintele rus, Vladimir Putin, considera ca evolutiile interne si internationale tind sa ii fie favorabile si probabil ca va continua cu tactici agresive in Ucraina, asa ca este putin probabil ca razboiul sa se incheie prea curand, a declarat joi oficialul american cu rangul cel mai inalt din domeniul…

Atacul de la Moscova. Polonia spera ca tragedia sa nu fie un pretext pentru escaladarea violențelor

17:46, 23.03.2024 - Premierul polonez Donald Tusk a condamnat sambata cu fermitate "atacul brutal" comis vineri seara la periferia Moscovei, soldat cu cel putin 133 de morti, exprimandu-si in acelasi timp speranta ca acesta sa nu devina "un pretext" pentru o "escaladare a violentei", relateaza AFP."Polonia condamna cu…

Putin, reales presedinte cu 87,28% din voturile exprimate in Rusia

19:10, 18.03.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin a fost reales presedinte cu 87,28% din voturi, potrivit rezultatelor definitive publicate de Comisia electorala dupa numararea tuturor voturilor exprimate in sectiile din Rusia, relateaza Reuters si AFP.

UE intra direct peste Rusia dupa moartea suspecta a lui Navalnii: Se pregatesc sancțiuni fara precedent

19:00, 15.03.2024 - Uniunea Europeana este pe cale sa adopte sancțiuni impotriva Rusiei și a unor persoane considerate implicate in maltratarea și moartea criticului Kremlinului Alexei Navalnii intr-o colonie penala din Arctica, au declarat vineri trei diplomați, potrivit Reuters. Miniștrii de Externe ai UE vor aproba…

Anchetati moartea lui Stalin!

11:30, 05.03.2024 - Partidul Comunistii Rusiei (KPKR) a cerut FSB si procurorilor sa investigheze posibila implicare a serviciilor de informatii occidentale in moartea liderului sovietic Iosif Stalin in 1953, a relatat marti agentia de presa RIA, preluata de Reuters. „Partidul a depus la Parchetul General al Federatiei…

Vladimir Putin a zburat cu un bombardier nuclear Tupolev Tu-160M | VIDEO

16:35, 22.02.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin a urcat joi la bordul unui bombardier strategic modernizat Tupolev Tu-160M, aparat ce poate lansa arme nucleare, si a zburat cu acesta ca insotitor intr-o directie necunoscuta, aterizand apoi dupa circa 40 de minute, relateaza agentiile Reuters si EFE.


Ce parere ai despre aceasta stire?