Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vladimir Putin afirma ca Rusia va colabora cu Statele Unite intrucat cele doua tari au interese comune

Publicat:

Rusia va colabora cu oricine va castiga alegerile prezidentiale din Statele Unite in 2016, a asigurat presedintele rus Vladimir Putin, adaugand ca, in pofida diferentelor dintre cele doua tari, ele au multe interese comune, relateaza Mediafax, citand Russia Today.

"Vom colabora cu orice sef de stat american ales de poporul american. Cooperarea noastra nu este cu o persoana anume, ci cu o natiune, un jucator mare si puternic pe plan international", a declarat presedintele rus intr-un interviu acordat sambata postului de televiziune Rossiia 1.

Printre interesele comune pe…

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

De ce a intervenit America in apararea Israelului

20:15, 16.04.2024 - La fel cum interesul SUA in Ucraina se refera mai puțin la Ucraina, ci la limitarea Rusiei, intervenția in Orientul Mijlociu se refera mai puțin la simpla susținere a Israelului, ci la limitarea Iranului, susține analistul George Friedman.

Zelenski catre Occident: Incetati sa mai tolerati terorismul rusesc

15:45, 15.04.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a lansat un apel tarilor occidentale sa aplice mai eficient sanctiunile instituite impotriva Rusiei pentru a impiedica „terorismul rusesc” in Ucraina, relateaza luni DPA, citata Agerpres. Fiecare racheta care a lovit Ucraina continea componente provenind de…

Zelenski, un nou apel catre Occident dupa atacul Iranului asupra Israelului: Incetati sa mai tolerati terorismul rusesc!

15:25, 15.04.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a lansat un apel tarilor occidentale sa aplice mai eficient sanctiunile instituite impotriva Rusiei pentru a opri „terorismul rusesc” in Ucraina, relateaza DPA.

Razboi in Ucraina, ziua 781. Volodimir Zelenski cere un raspuns global ''unit'' la ''teroarea'' Iranului si Rusiei

15:55, 14.04.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 781. ​​​​​​​Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a cerut duminica un raspuns global "hotarat si unit" la "teroarea" Iranului si Rusiei, condamnand atacul comis de Iran asupra Israelului in cursul noptii.

Hellvig. ”Toate cancelariile se pregatesc pentru ce este mai rau”

10:20, 14.04.2024 - Fostul șef al SRI, Eduard Hellvig, a apreciat sambata, pe X , in contextul conflictelor, ca „diplomația pare a-și epuiza rapid resursele, in timp ce toate cancelariile și analiștii militari occidentali se pregatesc pentru ce este mai rau”, iar in anul 2024 „unele alegeri vor fi ura și ideologie in stare…

Iranul avertizeaza ca va raspunde „mai puternic și mai hotarat” daca Israelul va riposta la atacul din timpul nopții

08:15, 14.04.2024 - Avertismentul a fost transmis de ambasadorul și reprezentantul permanent al Iranului la ONU, Amir Saeid Iravani, care a afirmat ca „Republica Islamica Iran nu va ezita sa iși exercite dreptul inerent de autoaparare atunci cand va fi necesar”, relateaza CNN.„In cazul in care regimul israelian va comite…

SUA trimit intariri in Orientul Mijlociu

06:15, 13.04.2024 - Statele Unite au anuntat vineri trimiterea de intariri in Orientul Mijlociu, pe masura ce temerile se intensifica in regiune cu privire la o riposta a Iranului impotriva Israelului, acuzat de o lovitura impotriva consulatului iranian la Damasc, relateaza AFP. „Desfasuram mijloace suplimentare in regiune…

SUA, in alerta maxima dupa amenințarile Iranului: Un atac semnificativ „este inevitabil”

13:05, 06.04.2024 - Statele Unite sunt in alerta maxima și se pregatesc pentru un posibil atac al Iranului care sa vizeze activele israeliene sau americane din Orientul Mijlociu, ca raspuns la atacul Israelului asupra ambasadei Iranului din Siria, a declarat vineri un oficial american, potrivit digi24.ro .


Ce parere ai despre aceasta stire?