Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIRAL: Dansul unui cuplu de vârstnici, fenomen pe Internet

Publicat:

Dansul in plina strada al unui cuplu de varstnici a impresionat o țara intreaga. Momentul special al celor doi a avut loc pe o strada intens circulata din Piatra Neamț, in urma cu cateva zile. Cei doi au auzit muzica venita de la o terasa și au inceput sa danseze pe strada, in frig. Un …

Citeste articolul mai departe pe reporterbuzoian.ro…  

Sursa articol: reporterbuzoian.ro


Stiri pe aceeasi tema

Video VIRAL: Nicușor Dan recunoaște conversația cu Klaus Iohannis

16:05, 02.05.2024 - Prezent intr-o emisiune la Antena 3 CNN, primarul general al Capitalei a avut un dialog interesant cu realizatorii din platou, dialog care a devenit viral pe Internet și pe rețelele de socializare.

Momentul in care strada din Slanic Prahova se surpa. Un crater uriaș a aparut in asfalt

11:20, 26.04.2024 - Au aparut imagini care surprind momentul in care strada din Slanic Prahova se surpa. Este alerta maxima in zona, mai ales ca peste noapte groapa a mai avansat. Specialiștii fac in permanența masuratori. Vineri va ajunge acolo și o comisie de la Ministerul de Interne.

Gențile 'pungi de chipsuri', noul fenomen viral din lumea modei: prețul acestora denota nebunie curata

04:30, 22.04.2024 - Anul trecut, Balenciaga a surprins lumea modei cu lansarea genților de lux in forma de saci de gunoi menajer, iar acum, un alt accesoriu scump a devenit viral, sub forma altui obiect care ajunge de obicei la gunoi. Casa de moda continua sa șocheze cu noua sa linie de produse, aducand pe piața genți…

George Simion la Piatra-Neamț: “Ce fac ei in momentul asta este o lovitura de stat!”

20:50, 30.03.2024 - Aflat la Piatra-Neamț pentru a da startul campaniei de semnaturi pentru alegerile locale și europarlamentare, președintele AUR, George Simion, a dat o scurta declarație in exclusivitate “Mesagerului de Neamț”. Liderul AUR acuza actuala putere de la București, in contextul comasarii alegerilor locale…

Cum a ajuns un cuplu din Cluj sa ramana fara bani și fara mașina, dupa un simplu click pe un anunț de pe internet

12:05, 29.02.2024 - Un cuplu din județul Cluj a crezut ca investește peste 5.000 de dolari in acțiuni la bursa și ca va caștiga rapid o avere, dar nu a fost deloc așa. Afla din randurile de mai jos despre ce este vorba!

Cum a ajuns un cuplu din Cluj sa ramana fara bani și mașina, dupa un simplu click pe un anunț de pe internet

12:00, 29.02.2024 - Un cuplu din județul Cluj a crezut ca investește peste 5.000 de dolari in acțiuni la bursa și ca va caștiga rapid o avere, dar nu a fost deloc așa. Afla din randurile de mai jos despre ce este vorba!

Vanatoarea de bancnote, noul trend de pe internet. Oamenii cauta bani pe strada, dupa ponturile obținute online

14:20, 20.02.2024 - Vanatoarea de bancnote este trendul momentului pe internet. Persoana din spatele jocului posteaza pe Instagram filmulețe in care ascunde bancnote de 100 sau 200 de euro in locuri publice, apoi ofera indicii pentru ca utilizatorii sa ii poata gasi.


Ce parere ai despre aceasta stire?