Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Viorile durerii şi speranţei, în concert, la Ateneul Român. Au aparținut unor evrei ucişi în timpul Holocaustului

Publicat:

Viorile sperantei au rasunat in concert, la . Sunt instrumente care au apartinut candva unor evrei morti in lagarele naziste. Restaurate cu multa grija, sunetul lor a impresionat publicul pana la lacrimi.

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

O trupa rusa de heavy metal, Korrozia Metalla, arestata in timpul unui concert la Nijni Novgorod

12:50, 28.04.2024 - O trupa rusa de heavy metal, Korrozia Metalla, arestata in timpul unui concert la Nijni Novgorod cu privire la ”simbolica nazista”. Directoarea trupei spune ca este vorba despre ”foste simboluri slave”

Peste 14 palestinieni au fost ucisi in Cisiordania ocupata, in timpul unor violente in crestere

11:25, 21.04.2024 - Fortele israeliene au ucis sambata 14 palestinieni in timpul unui raid in Cisiordania ocupata, iar un sofer de ambulanta a fost omorat in timp ce mergea sa preia ranitii dintr-un atac separat al colonistilor evrei violenti, au spus autoritatile palestiniene, citate de Reuters, potrivit news.ro

Imaginile durerii de la inmormantarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, in lacrimi in timpul slujbei / VIDEO

14:20, 19.04.2024 - Clipe sfașietoare in Iași. Costel Corduneanu a fost condus pe ultimul drum și inmormantat la cimitirul Eternitatea. Familia lui traiește cele mai grele momente, cand este nevoita sa iși ia ramas bun de la unul dintre cei mai importanți membri. Imaginile sunt de-an dreptul dureroase!

Doi palestinieni, ucisi in confruntarile cu colonistii evrei din Cisiordania

05:15, 16.04.2024 - Doi palestinieni au fost ucisi ieri in confruntarile cu colonistii evrei din Cisiordania, confruntari extrem de violente, potrivit armatei israeliene, scrie France Presse. Acestea au fost declanșate in weekend de asasinarea suspecta a unui adolescent evreu, informeaza Rador Radio Romania.

Imaginile durerii de la protestul din Piața Victoriei, pentru tinerii ucisi de Vlad Pascu! Valentin Olariu, tatal lui Sebi, a fost daramat de suferința: ”Nu mi-am imaginat...” / FOTO

12:36, 14.04.2024 - A fost o zi cumplita pentru familiile tinerilor uciși de Vlad Pascu, in accidentul tragic din 2 Mai. Sute de oameni s-au strans in Piața Victoriei cu mesaje de revolta și dornici sa le fie alaturi familiilor indurerate. Valentin Olariu, tatal lui Sebi, a fost daramat de durere.

Concert la Ateneul Roman la unul dintre cele mai vechi violoncele din lume

18:46, 09.04.2024 - Violoncelistul Cristian Florea și pianistul Viniciu Moroianu vor susține miercuri un concert extraordinar pe scena Ateneului Roman. Cristian Florea va interpreta la un violoncel de o vechime remarcabila, construit in Milano in anul 1663, anunța Ministerul Culturii.

Patru palestinieni au fost ucisi in operatiuni israeliene in Cisiordania

18:40, 13.03.2024 - Patru persoane au fost ucise in operatiuni ale armatei israeliene in Cisiordania, a anuntat miercuri Ministerul Sanatatii de la Ramallah, citat de agentia DPA, potrivit Agerpres. Media palestiniene au raportat ciocniri intre militanti palestinieni si armata la Jenin, un bastion al militantilor, cu…

Cum a fost filmata Roxana Dobre, soția lui Florin Salam, in timpul unui concert al artistului. Ce a starnit reacții puternice

15:55, 29.02.2024 - Un videoclip in care apare Roxana Dobre, soția lui Florin Salam, la un concert al artistului a generat o mulțime de reacții puternice din partea fanilor. Imaginile cu superba bruneta au luat prin surprindere oamenii din mediul online.


Ce parere ai despre aceasta stire?