Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Violente in Ucraina: Porosenko promite ca vinovatii vor fi sever pedepsiti

Publicat:

presedintele ucrainei Presedintele ucrainean a criticat luni violentele din fata Parlamentului de la Kiev, soldate cu un mort si o suta de raniti, promitand o pedeapsa severa pentru cei vinovati, relateaza AFP.

"A fost o actiune anti-ucraineana, ai carei organizatori, fara exceptie - toti reprezentantii fortelor politice - trebuie sever pedepsiti", a mai spus ca aluzie clara la partidul de extrema dreapta Svoboda, ai carui militanti au fost acuzati ca s-ar afla in spatele violentelor.

s-a declarat la randul sau extrem de ingrijorata…

Citeste articolul mai departe pe bzc.ro…  

Sursa articol: bzc.ro


Stiri pe aceeasi tema

Zelenski, un nou apel. Sa primeasca rachete Patriot, sa fie acceptata in UE si NATO

09:45, 29.04.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a lansat duminica un nou apel catre comunitatea internationala sa se grabeasca si sa livreze mai multe sisteme de aparare aeriana, sa inceapa discutiile oficiale pentru ca tara sa sa intre in Uniunea Europeana si sa invite Ucraina sa adere la NATO, relateaza…

Situația pe front se inrautațește, Zelenski bate cu pumnul in masa: 'Inca asteptam livrarile promise Ucrainei'

09:06, 29.04.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a lansat duminica un nou apel catre comunitatea internationala sa se grabeasca si sa livreze mai multe sisteme de aparare aeriana, sa inceapa discutiile oficiale pentru ca tara sa sa intre in Uniunea Europeana si sa invite Ucraina sa adere la NATO, relateaza…

Razboi in Ucraina, ziua 763. Zelenski se intalnește la Kiev cu președintele Parlamentului estonian

00:11, 27.03.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 763. Ucraina a scufundat sau a dezactivat o treime din navele de razboi ale Rusiei. Declarația aparține purtatorului de cuvant al Marinei ucrainene. Atacurile vor continua, a precizat reprezentantul Marinei.

Slovacii iși aleg sambata președintele, intr-un scrutin profund divizat pe tema sprijinirii Ucrainei

17:21, 23.03.2024 - Slovacii voteaza sambata, 23 martie, in primul tur al alegerilor prezidentiale, un scrutin care pare a fi o confruntare intre un reprezentant al taberei de guvernamant apropiat de Rusia si un candidat proucrainean sustinut de opozitie, scrie AFP, preluata de Agerpres.Conform sondajelor, presedintele…

Vladimir Putin, discurs dupa doi ani de razboi in Ucraina. „Occidentul vrea sa faca in Rusia tot ce au facut in alte parți ale lumii”

11:35, 29.02.2024 - Președintele rus, Vladimir Putin, a ținut un discurs in fața Camerelor reunite ale Parlamentului de la Moscova, marcand doi ani de razboi de agresiune și anexare teritoriala purtat de trupele Moscovei in Ucraina.

Razboi in Ucraina, ziua 728. Uniunea Europeana aproba al 13-lea pachet de sancțiuni impotriva Rusiei la doi ani de la razboiul din Ucraina

14:35, 21.02.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 728. ​​​​​​​Presedintele rus Vladimir Putin a declarat ca trupele ruse isi vor continua ofensiva cu obiectivul de a inainta mai adanc in interiorul Ucrainei, dupa ce au cucerit orasul Avdiivka.


Ce parere ai despre aceasta stire?