Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Viol în curtea şcolii! Şocant: un elev de liceu şi-a forţat un coleg să îl abuzeze sexual pe un altul

Publicat:

O scoala cu un proces didactic de calitate, dotari bune si o paleta de meserii cautate pe piata muncii! Asa descria conducerea ... The post Viol in curtea scolii! Socant: un elev de liceu si-a fortat un coleg sa il abuzeze sexual pe un altul appeared first on Renasterea banateana .

Citeste articolul mai departe pe renasterea.ro…  

Sursa articol: renasterea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Lucian Bode: Am sesizat Curtea de Arbitraj a PNL cu privire la candidatura lui Iulian Dumitrescu

21:25, 24.04.2024 - Secretarul general al PNL, Lucian Bode, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, ca a sesizat Curtea de Arbitraj a PNL cu privire la candidatura lui Iulian Dumitrescu la functia de presedinte al Consiliului Judetean (CJ) Prahova.

Primele declarații ale baiatului injunghiat in curtea unui liceu din Capitala. El a povestit ce s-a intamplat

14:16, 05.04.2024 - Elevul de 16 ani care a fost injunghiat in curtea unui liceu din Capitala a facut prima declarație dupa externare. Tanarul a povestit ca a fost atacat din senin și ca nu ii cunoaște pe agresori. Intre timp, unul dintre atacatori a fost arestat preventiv. 

Imaginile cu momentul in care elevul de la un liceu din București a fost injunghiat. Patru adolescenti au sarit gardul și l-au atacat in curtea școlii / VIDEO

19:50, 03.04.2024 - Au aparut imaginile cu momentul in care elevul de la un liceu din București a fost injunghiat. Camerele de supraveghere au surprins clipa in care patru adolescenti au sarit gardul și l-au atacat pe adolescent in curtea școlii.

Alt caz șocant la o școala. Fata de 14 ani, batuta de un coleg in timpul orelor

15:00, 14.03.2024 - O fata de 14 ani a fost batuta de un coleg in timpul orelor de curs și a ajuns la spital. ”La data de 13 martie a.c., Politia orasului Strehaia a fost sesizata de Spitalul municipal Motru, cu privire la faptul ca la unitatea medicala s-a prezentat o minora de 14 ani, care a precizat […] The post Alt…


Ce parere ai despre aceasta stire?