Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vineri are loc CONGRESUL PSD care va valida candidatura lui PONTA la Preşedinţie

Publicat:

PSD va organiza vineri, la , CONGRESUL în care va fi luata decizia finala privind candidatura premierului la alegerile prezidentiale din luna noiembrie.

"Vineri, 12 septembrie 2014, începând cu ora 17.30, se vor desfasura lucrarile al PSD, ce va avea loc la a hotelului Mercur din (1, km 373+100, nr. 9, Jud. Alba.", precozeaza un anunt de presa remis ZIUAnews.

Purtatoarea de cuvânt a campaniei prezidențiale a PSD, , a declarat luni ca Congresul de vineri…

Citeste articolul mai departe pe ziuanews.ro…  

Sursa articol: ziuanews.ro


Stiri pe aceeasi tema

BOMBA! Candidaturile AUR Brașov risca sa fie invalidate pentru ca listele nu au fost semnate de președintele organizației județene!

01:40, 02.05.2024 - Partidul AUR a fost in profunde tensiuni in ultima perioada, ca urmare a faptului ca listele de candidați au fost facute la București, fara consultarea organizațiilor. Aceste liste de candidați, insa, sunt semnate de catre persoane care nu se afla efectiv in conducerea organizațiilor, ci au fost numite…

Burduja și Firea au inceput atacurile: „Firea nu este o alternativa pentru Capitala“. Ce i-a raspuns contracandidata la fotoliul de primar

21:30, 26.04.2024 - Președintele PNL București, Sebastian Burduja, este de parere ca Gabriela Firea nu reprezinta o alternativa pentru bucureșteni. De cealalta parte, Gabriela Firea i-a spus ca Burduja nu are decat un vot.

Ciolacu, intrebat daca voturile sustinatorilor PSD din București se vor imparti intre Firea si Piedone: „Nu imparte nimeni niciun vot”

12:26, 26.04.2024 - Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, vineri, ca „nu imparte nimeni niciun vot”, intrebat fiind daca sustinatorii PSD din Capitala se vor imparti intre Gabriela Firea si Cristian Popescu Piedone, transmite News.ro.

Firea ii mulțumește lui Ciolacu pentru „incredere”: „Voi redeschide toate santierele”

12:11, 23.04.2024 - Presedintele PSD Bucuresti, Gabriela Firea, a scris, marți, pe Facebook, dupa decizia Coaliției de a merge cu candidaturi separate la Primaria Capitalei, ca „impreuna vom lupta pentru dreptul bucurestenilor la o viața intr-un oras civilizat” și i-a mulțumit lui Marcel Ciolacu pentru incredere.

Ultima ora: Gabriela Firea anunța ședința speciala! Se va tranșa soarta candidatului Catalin Cirstoiu

14:10, 18.04.2024 - Presedintele PSD Bucuresti, Gabriela Firea, a declarat joi ca situatia candidatului sustinut de PSD si PNL la Primaria Capitalei, Catalin Cirstoiu, ar urma sa fie discutata intr-o intalnire a coalitiei, in acest sfarsit de saptamana sau luni dimineata.

Firea, despre varianta retragerii lui Catalin Cirstoiu din cursa pentru București: „E tarziu. Cine candideaza?”

11:10, 12.04.2024 - Presedintele PSD Bucuresti, Gabriela Firea, a declarat joi, 11 aprilie, la Antena 3, ca in cateva zile va fi facut public programul candidatului comun PSD-PNL pentru București, Catalin Cirstoiu, și ca „este imposibil” ca acesta sa fie retras in urma materialelor aparute in presa, pentru ca se apropie…

Cu dr. Cirstoiu, cam scarțaie. ”Daca-l retragi, cine candideaza?”

10:55, 12.04.2024 - Presedintele PSD Bucuresti, Gabriela Firea, a declarat joi, la Antena 3 CNN, ca filialele PSD si PNL din Bucuresti il sustin pe Catalin Cirstoiu. „Nu s-a pus problema si, daca ma intrebati pe mine, este foarte tarziu sa retragi candidat din cursa cu atat de putin timp inainte de declansarea oficiala…

Piedone, foarte dezamagit de Ciolacu: ”A avut o cadere nervoasa! M-a facut prost”

22:10, 20.03.2024 - Cristian Popescu Piedone a ținut sa-i raspunda premierului Marcel Ciolacu dupa ce l-a invocat in conferința de lansare a candidatului comun PSD-PNL. Primarul Sectorului 5 al Capitalei, Cristian Popescu Piedone , a dezmințit miercuri seara, la Antena 3, zvonurile care circulau cu privire la o posibila…


Ce parere ai despre aceasta stire?