Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vincent Pinto, suspendat două meciuri de la Cupa Mondială de rugby

Publicat:

Aripa portugheza a primit o suspendare de doua meciuri pentru o lovitura cu piciorul la cap aplicata galezului in timpul meciului dintre selectionatele celor doua tari, disputat sambata la Nisa (Franta), in cadrul de rugby 2023, informeaza Reuters.

Pinto a primit un cartonas galben in urma incidentului respectiv, produs in timpul unei sarituri pentru prinderea mingii, in minutul 77, insa acesta s-a transformat ulterior in cartonas rosu dupa ce actiunea a fost analizata de arbitrajul video.

Rugbistul lusitan, in varsta de 24 de ani, va rata astfel…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

FIFA anunta o noua competitie: Cupa Mondiala a Cluburilor la fotbal feminin, incepand din 2026

12:00, 15.05.2024 - Prima editie a Cupei Mondiale a Cluburilor la fotbal feminin va avea loc in ianuarie si februarie 2026, cu 16 echipe participante, a anuntat, miercuri, FIFA, potrivit Reuters."Turneul va avea loc din patru in patru ani", a precizat vineri Consiliul FIFA.

Gestul controversat facut de Emmanuel Macron cand l-a primit Xi Jinping la Palatul Elysee/ FOTO

15:50, 06.05.2024 - Presedintele chinez Xi Jinping a ajuns luni la Palatul Elysee, intalnire care reprezinta inceputul oficial al vizitei sale de doua zile in Franta, cu prilejul implinirii a 60 de ani de relatii diplomatice intre cele doua tari, relateaza AFP si Reuters.

Dictatorul chinez, Xi Jinping, a fost primit la Paris de un protest al tibetanilor: „Ți-a trecut timpul, nu totalitarismului chinezesc”

00:01, 06.05.2024 - Aproximativ 2.000 de persoane, in principal membri ai comunitatii tibetane din Franta, s-au adunat, duminica, la Paris, pentru a denunta vizita dictatorului chinez, Xi Jinping, in Franta, „tara drepturilor omului”.

Spaniolul Aaron Cortes, suspendat 15 ani pentru trucarea de meciuri

10:45, 10.04.2024 - Tenismanul spaniol Aaron Cortes a primit o suspendare de 15 ani din cauza implicarii sale in trucarea de meciuri, a anuntat Agentia Internationala pentru Integritate in Tenis (ITIA), conform Reuters, potrivit Agerpres.

Gimnastica aerobica: Leonard Manta, de la CS Farul Constanta, concureaza la etapa de Cupa Mondiala din Portugalia

17:00, 22.03.2024 - Leonard Manta este vicecampion mondial in 2022 si european in 2023 cu echipa Romaniei. La prima etapa din 2024 a Cupei Mondiale la gimnastica aerobica, intrecere care se desfasoara in Portugalia, la Cantanhede, participa, la reprezentant al Romaniei, si Leonard Manta, de la CS Farul Constanta antrenor,…

Franța cere Rusiei sa respecte o incetare a focului in Ucraina in timpul Jocurilor Olimpice de la Paris

13:15, 17.03.2024 - Emmanuel Macron a afirmat ca Rusiei i se va cere sa respecte o incetare a focului in Ucraina in timpul Jocurilor Olimpice de la Paris. Presedintele francez a facut aceste declarații in timpul unui interviu difuzat de televiziunea ucraineana si postat sambata de o jurnalista ucraineana pe canalul sau…

Fermierii cehi perturba traficul din Praga printr-un protest impotriva UE

22:06, 19.02.2024 - Sute de fermieri cehi și-au condus luni (19 februarie) tractoarele in centrul orașului Praga, perturband traficul in afara Ministerului Agriculturii, in timp ce s-au alaturat protestelor impotriva costurilor mari ale energiei, inabușirii birocrației și Acordului Verde al Uniunii Europene, potrivit Reuters.…


Ce parere ai despre aceasta stire?