Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO | Uriașii oceanelor, în pericol. Mor de foame din cauza poluării

Publicat:

Cunoscuți și sub numele de „vaci de mare”, lamantinii sunt intr-un real pericol. Peste 800 de exemplare au murit in prima jumatate a acestui an, un numar record. In apele Floridei mai traiesc acum in jur de 6.300 de astfel de animale marine.Biologi marini au gasit ușor explicația pentru aceasta tragedie: patura de iarba de mare este distrusa din cauza poluarii tot mai accentuate, iar lamantinii nu mai au ce sa manance. Ei mai sunt numiți și „vaci de mare”, tocmai pentru ca au nevoie de cantitați uriașe de iarba, asemeni animalelor de ferma.„In acel moment este greu sa nu apreciezi ce creatura…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Jumatate din fraudele din companii se intampla din cauza lipsei controalelor privind conformarea. Care sunt consecințele și cum pot fi prevenite?

12:05, 13.05.2024 - Frauda, corupția, spalarea de bani, comportamente anticoncurențiale sau lipsa protecției datelor sunt doar cateva dintre problemele cu care se pot confrunta companiile din cauza neconformarii la reglementari, legislație sau principii etice și care atrag consecințe foarte serioase, de la cele pecuniare,…

Pericol pentru populație din cauza unui incendiu

12:10, 12.05.2024 - Un puternic incendiu a cuprins, duminica, o sectie de productie de tamplarie PVC de pe raza orasului Salcea, au anuntat reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Suceava. Potrivit acestora, incendiul se manifesta generalizat, cu degajari mari de fum, si s-a impus transmiterea unui…

Primaria lui Nicușor, bombardata cu amenzi din cauza poluarii

22:56, 29.04.2024 - Garda Naționala de Mediu trage un semnal de alarma: poluarea aerului in București atinge cote alarmante, iar primaria lui Nicușor Dan este obligata sa ia masuri imediate. Garda Naționala de Mediu trage un semnal de alarma: poluarea aerului in București atinge cote alarmante, iar autoritațile sunt sub…

Peste 70% dintre angajații din intreaga lume, in pericol din cauza schimbarilor climatice

17:35, 22.04.2024 - Peste 70% dintre lucratorii de pe plan mondial sunt expusi la riscuri legate de schimbarile climatice, care provoaca sute de mii de decese anual, a atentionat luni Organizatia Mondiala a Muncii (OIM).

Jumatate din orașele mari ale Chinei se scufunda. 270 de milioane de oameni sunt in pericol

10:15, 19.04.2024 - Pamantul se scufunda sub picioarele a milioane de oameni in marile orașe ale Chinei din cauza activitaților umane, punand in pericol major zonele de coasta ale țarii, mai expuse riscului de inundații din cauza creșterii nivelului marii, arata o noua cercetare.

Pericol de inundații in nordul și centrul țarii: Nivelul apei in rauri ar putea crește, din cauza ploilor abundente

07:45, 17.04.2024 - Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) a emis o avertizare privind formarea scurgerilor intensive pe pante cu risc de inundații locale și creșterea nivelului apei in unele rauri mici, in nordul și centrul țarii.

UE investește 3,5 miliarde de euro pentru combaterea poluarii marilor și oceanelor

11:05, 16.04.2024 - Uniunea Europeana va cheltui 3,5 miliarde de euro pentru protejarea oceanelor si promovarea sustenabilitatii printr-o serie de initiative care se vor derula in acest an, a declarat, marti, comisarul european Virginijus Sinkevicius, la conferinta ''Oceanul nostru'' care are loc saptamana aceasta la Atena.

Seful Statului Major al Armatei SUA: credibilitatea tarii este in pericol din cauza cuvintelor lui Trump despre NATO

04:30, 13.02.2024 - Fostul asistent al „fostului” lider american al securitații naționale, John Bolton a declarat anterior ca amenințarea fostului președinte de a retrage Statele Unite din alianța este reala.


Ce parere ai despre aceasta stire?